Εθελοντική αιμοδοσία στις Καλύβες

AIMODOSIA

Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση – Τράπεζα Αίματος του Δήμου Αποκορώνου, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Χανίων, την Ενορία Καλυβών, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καλυβών «Μανώλης Ραφτόπουλος», τον Σύλλογο Ερασιτεχνών Αλιέων Δήμου Αποκορώνου, τον Σύλλογο Καταστηματαρχών Καλυβών, τον Αθλητικό Ποδοσφαιρικό και Κολυμβητικό Σύλλογο «ΤΙΤΑΝ» Καλυβών, τον Αθλητικό Όμιλο «ΤΑΝΟΣ» Αποκορώνου και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νιου Χωριού και με την υποστήριξη του Τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Χανίων.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Ιουνίου, από τις 9 το πρωί έως τις 2 μετά το μεσημέρι, στο κτήριο του πρώην Δημαρχείου Καλυβών, στις Καλύβες.

Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνεται ότι «η προσφορά αίματος είναι μια ύψιστη πράξη αγάπης, προσφοράς και κοινωνικής αλληλεγγύης. Οι εθελοντές αιμοδότες με τη συστηματική προσφορά τους αποδεικνύουν την ευαισθησία και την ανθρωπιά τους. Προσφέρουν δώρο ζωής σε συνανθρώπους τους που το έχουν ανάγκη. Η παρουσία όσο το δυνατόν περισσότερων εθελοντών είναι απαραίτητη σε αυτή την κορυφαία πράξη ανθρωπιάς. Ευκαιρία και υποχρέωσή μας να δείξουμε έμπρακτα το ενδιαφέρον μας για τον συνάνθρωπό μας. Όσοι προσέλθετε ας έχετε μαζί σας απαραίτητα   την αστυνομική σας ταυτότητα και τον αριθμό ΑΜΚΑ».  

Κανένα σχόλιο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Επιστροφή στην κορυφή