Κρητικός όμιλος υποψήφιος για το ευρωπαϊκό βραβείο επιχειρηματικότητας

OCEANOS-HOTEL-GROUP

H Oceanos Hotels Group Greece  επιχειρηματικών συμφερόντων των αδερφών Πέτρου και Θεοδώρου Σταματογιαννάκη, πρόσφατα επιλέχθηκε ανάμεσα από χιλιάδες άλλες επιχειρήσεις στην Ευρώπη ως υποψήφια εταιρεία για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Επιχειρηματικότητας 2016 – 2017 (European Business Awards 2016 – 2017).

Μια τιμητική διάκριση τόσο για την ίδια την εταιρεία όσο και για την Ελλάδα, που αποδεικνύει ότι ο τουρισμός αποτελεί την ατμομηχανή της τοπικής και εθνικής οικονομίας.

Ο κρητικός ξενοδοχειακός όμιλος Hotel Management Oceanos Hotels Group Greece, με επιχειρηματική έδρα την Κρήτη, διαχειρίζεται ξενοδοχειακές μονάδες σε Χανιά , Μύκονο , Σαντορίνη  και Αττική , με συμβόλαια πωλήσεων πολλών χιλιάδων ευρώ και με κυκλοφορία περίπου 17.500 τουριστών τον χρόνο, συνεισφέροντας στην κρητική οικονομία με συνάλλαγμα και θέσεις εργασίας.

H Oceanos Hotels Group Greece επιλέχθηκε για το δυναμικό της μοντέλο λειτουργίας, βασισμένο σε πρότυπα εξωτερικού, αλλά προσαρμοσμένο στις ιδιαιτερότητες της τοπικής αγοράς, αλλά και για τη ραγδαία εξάπλωση του δικτύου της τα τελευταία τρία χρόνια.

Χαρακτηριστικό είναι πως οι ξενοδοχειακές μονάδες που έχει αναλάβει η Oceanos Hotels Group Greece έχουν άμεσα αποκτήσει κορυφαία δικτύωση σε πρακτορεία και πωλήσεις και κατά συνέπεια έχουν περάσει σε υψηλή κερδοφορία.

ΟΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ 

Marina Sands Art & Beach Hotel 

MARINA1 

MARINA 

Girogiali Beach Hotel (New 2016) 

GYROGIALI1 

GYROGIALI 

Conte Marino Exclusive Villas 

CONTEMARINO1 

CONTEMARINO 

Efzin Exclusive Mansion 

EFIN1 

EFZIN3 

Iasonas Exclusive Resort & Villas 

IASONAS1 

IASONAS 

Anastasia Luxury Mansion Villa 

ANASTASIA1 

ANASTASIA 

Arion Luxury Villas 

ARION1 

ARION 

Κανένα σχόλιο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Επιστροφή στην κορυφή