Κυνισμός, λαϊκισμός, ψευτοτσαμπουκάς και… ψέματα, ψέματα, ψέματα

tsikrika

O Πρωθυπουργός δεν ταράχτηκε, ούτε τα έχασε με την ερώτηση της δημοσιογράφου του ALPHA, Ευαγγελίας Τσικρίκα. Ο Πρωθυπουργός θύμωσε, όπως θυμώνουν οι ηγεμόνες όταν ένας υπήκοος ορθώνει το παράστημά του με θάρρος κι ευαισθησία μπροστά τους!

Θύμωσε επειδή η κυρία Τσικρίκα, με την άψογα τεκμηριωμένη ερώτηση – τοποθέτησή της, αποδόμησε με χειρουργική ακρίβεια την προεκλογική και μετεκλογική ρητορική του…

Θύμωσε και φάνηκε στην απαξιωτική κίνηση του χεριού του και στο βλέμμα του, το οποίο άδειασε από το ψεύτικο συναίσθημα που έως εκείνη τη στιγμή «πουλούσε».

Ένας ψυχολόγος θα μπορούσε να πει πολλά περισσότερα… Κυνισμός, λαϊκισμός, ψευτοτσαμπουκάς πεζοδρομιακού επιπέδου και… ψέματα, ψέματα, ψέματα…

Δυστυχώς, ξέρει που απευθύνεται. Εμπλέκει με μαεστρία το γοητιλίκι με την πολιτική, βαφτίζει την ανεπάρκεια αποφασιστικότητα, παρεμβαίνει και προδικάζει δικαστικές αποφάσεις, απολύει χωρίς φειδώ και κυρίως χωρίς «αιδώ», φορολογεί κατά βούληση και χωρίς αίσθηση δικαίου, ανέχεται και καλύπτει πολιτικά συνεργάτες του που απειλούν, βρίζουν, υποτιμούν τους αντιφρονούντες, αλλά και προκαλούν με τη στάση ζωής τους.

Θα μπορούσαμε, εν κατακλείδι, να πούμε ότι αυτό που ζούμε είναι η πρώτη φορά που δεν γνωρίζει ο αριστερός τι «ποιεί» η… Αριστερά!

Κανένα σχόλιο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Επιστροφή στην κορυφή