Δήμος Χανίων: Παραχώρηση κτιρίου στο Ειδικό Γυμνάσιο

bamboykas-boylgarakhs-sxoleio

Στην τελετή αγιασμού του Ειδικού Γυμνασίου Χανίων παραβρέθηκαν σήμερα ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων Απόστολος Βουλγαράκης και ο δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας. Ο κ. Βάμβουκας συνοδευόταν από τον γενικό γραμματέα του Δήμου Δημήτρη Φραγκάκη και τον πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ευτύχη Κονταξάκη.

Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου του Δήμου Χανίων, κατά τη διάρκεια της τελετής ο κ. Βάμβουκας παρέδωσε τα κλειδιά του παρακείμενου κτιρίου που στεγάζονταν το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», στον διευθυντή του Γυμνασίου Πάνο Κορακοβούνη, ικανοποιώντας το αίτημα της σχολικής κοινότητας για παραχώρηση του συγκεκριμένου χώρου.

 eidiko-gymnasio

Ο Δήμαρχος Χανίων τόνισε σε δηλώσεις του την αναγκαιότητα εξεύρεσης λύσεων σε θέματα σχολικών αιθουσών κάτι που αποτελεί προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής και που, όπως είπε, αποδεικνύεται στην πράξη:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση σήμερα να βρισκόμαστε στην τελετή αγιασμού του Ειδικού Γυμνασίου Χανίων. Πιστοί στον σχεδιασμό και τον προγραμματισμό μας έχουμε ως προτεραιότητα να βρίσκουμε λύσεις σε προβλήματα που απασχολούν τις σχολικές κοινότητες. Πέρα και πάνω από οποιαδήποτε επικοινωνιακή σκοπιμότητα, εμείς, με το που έγινε το αίτημα για παραχώρηση του συγκεκριμένου χώρου, κινήσαμε τη διαδικασία μεταστέγασης του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι” στο κτίριο που στεγάζεται η ΔΕΥΑΧ και παραδώσαμε την αίθουσα για τις ανάγκες του Ειδικού Γυμνασίου. Έτσι, λοιπόν, με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, όπως είχαμε υποσχεθεί, το Ειδικό Γυμνάσιο Χανίων διαθέτει μια παραπάνω αίθουσα και στο σημείο αυτό θέλω να ευχαριστήσω τον γενικό γραμματέα του Δήμου Χανίων κ. Δημήτρη Φραγκάκη, ο οποίος ανέλαβε να διεκπεραιώσει αυτήν την υπόθεση».

Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ

«Μετά τον αγιασμό, ο κ. Βουλγαράκης ευχήθηκε καλή δύναμη στους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς των παιδιών, που καταβάλλουν καθημερινά μεγάλες προσπάθειες στην διαπαιδαγώγησή τους», αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων.

Κανένα σχόλιο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Επιστροφή στην κορυφή