Σημαντική (;) επίσκεψη υψηλόβαθμων Κινέζων αξιωματούχων στην Κρήτη

liuyunshan

Συνάντηση με τον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη θα έχει πολυμελής κινεζική κυβερνητική αντιπροσωπεία που φτάνει στο νησί για διήμερη επίσκεψη την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, φιλοξενούμενη της ελληνικής κυβέρνησης παρόντος και του πρέσβη της Κίνας στην Ελλάδα.

Την κινεζική αντιπροσωπεία, με επικεφαλής το μέλος της μόνιμης επιτροπής του Πολιτικού Γραφείου και γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας Liu Yunshan, θα υποδεχθεί ο κ. Αρναουτάκης στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» την Κυριακή, στις 10 το βράδυ.

Τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου ο Περιφερειάρχης Κρήτη θα έχει συνάντηση με την κινεζική αντιπροσωπεία στις 9 το πρωί στο ξενοδοχείο Creta Maris στη Χερσόνησο.

Στην κινεζική αντιπροσωπεία, υπό τον κ. Liu Yunshan, συμμετέχουν μέλη της κυβέρνησης, στελέχη υπουργείων, εμπειρογνώμονες – επιστήμονες και εκπρόσωποι μέσων ενημέρωσης.

ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Αυξημένα θα είναι τα μέτρα ασφαλείας. Είναι χαρακτηριστικό ότι στην ανακοίνωση της Περιφέρειας Κρήτης επισημαίνεται ότι «κατόπιν επιθυμίας της Κινεζικής Αντιπροσωπείας και στο πλαίσιο λήψης μέτρων ασφαλείας, παρακαλούνται τα Μέσα Ενημέρωσης να κάνουν γνωστό στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Κρήτης τα ονόματα των δημοσιογράφων εκπροσώπων των μέσων, που θα καλύψουν την άφιξη των Κινέζων αξιωματούχων στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, όπως επίσης στη συνάντηση στο ξενοδοχείο Creta Maris».

Κανένα σχόλιο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Επιστροφή στην κορυφή