Υπόσχεση Δέδε σε Μαλανδράκη για κυκλικό κόμβο στον Πλατανιά

malandrakhs-dedes

Την ανάγκη δημιουργίας ισόπεδου κυκλικού κόμβου στην συνδετήρια οδό του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης (Β.Ο.Α.Κ) με την Παλαιά Εθνική Οδό (Π.Ε.Ο) στον Πλατανιά επεσήμανε ο δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης, στη συνάντηση που είχε σήμερα στην Αθήνα με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Γιώργο Δέδε.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Πλατανιά, ο κ. Δέδες «αποδέχθηκε το αίτημα και συμφώνησε για την αναγκαιότητα του έργου, υποσχόμενος να δώσει κατευθυντήριες οδηγίες στον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης (Ο.Α.Κ), για την εκπόνηση της σχετικής μελέτης καθώς και για την κατασκευή του έργου μέσα από την ένταξή του στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (Π.Δ.Ε.)».

Ο κ. Μαλανδράκης ανέπτυξε στον κ. Δέδε τα προβλήματα που παρουσιάζονται λόγω έλλειψης αντιπλημμυρικής προστασίας και την ανάγκη εκτέλεσης σχετικών έργων στον Δήμο.

Επίσης, συζητήθηκε το θέμα του ΒΟΑΚ σε σχέση με τη στρατηγική μελέτη που θα εκπονηθεί, η οποία είναι απαραίτητο να έχει ως σημείο υψηλού κυκλοφοριακού φόρτου το τμήμα έως και το Κολυμπάρι.

Τέλος, ο Δήμαρχος Πλατανιά ενημέρωσε τον κ. Δέδε για έργα του Δήμου, που ετοιμάζονται να υποβληθούν στο ΥΜΕΠΕΡΑΑ το επόμενο διάστημα.

Κανένα σχόλιο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Επιστροφή στην κορυφή