Κυβερνητική υπόσχεση για χρηματοδότηση των έργων στο λιμανάκι Κολυμπαρίου

malandrakhs-manolikakis

Την υπόσχεση του γενικού γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Χαράλαμπου Κασίμη ότι έως το τέλος Νοεμβρίου θα υπάρξει προκήρυξη για την ένταξη των αναγκαίων έργων στο λιμενικό καταφύγιο Κολυμπαρίου απέσπασαν ο δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης και ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Ν. Χανίων Κώστας Μανωλικάκης.

Η συνάντηση αυτή πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια προηγούμενων επαφών του Δημάρχου Πλατανιά, με τη Διαχειριστική Αρχή του ΕΠΑΛ. Συμμετείχαν ακόμη, εκτός από τον κ. Μανωλικάκη, το μέλος της Διοίκησης του Λιμενικού Ταμείου Δημήτρης Μπουντρογιάννης και υπηρεσιακοί παράγοντες των δύο πλευρών.

Στη διάρκεια της συνάντησης, «αφού παρουσιάσθηκε η ωριμότητα του έργου “Λιμένας – Αλιευτικό Καταφύγιο Κολυμπαρίου”, καθώς και το σύνολο των εγκρίσεων και μελετών που απαιτούντο και εκπονήθηκαν την τελευταία πενταετία, οι οποίες περιλαμβάνουν, λιμενικά έργα – διαμόρφωση – ανάπλαση χερσαίας ζώνης, έργα για την αποφυγή διάβρωσης ακτών και κατόπιν από εκτενή συζήτηση και αφού προηγουμένως δόθηκαν όλες οι απαραίτητες διευκρινίσεις που προέκυψαν κατά τη συνάντηση αυτή, ο Γενικός Γραμματέας υποσχέθηκε ότι θα υπάρξει προκήρυξη για ένταξη των απαραίτητων έργων έως τέλος Νοεμβρίου, αφού κοινή διαπίστωση ήταν ότι το σύνολο έργου έχει όλες τις προϋποθέσεις και τα απαιτούμενα για την ένταξή του», επισημαίνεται σε σημερινή ανακοίνωση του Δήμου Πλατανιά.

Κανένα σχόλιο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Επιστροφή στην κορυφή