ΠΑΣΕΒΕ Χανίων: Ο αγώνας των συνταξιούχων είναι και δικός μας

syntaxioyxoi

Τη στήριξή της στις κινητοποιήσεις των συνταξιουχικών οργανώσεων της Κρήτης εκφράζει η Γραμματεία Χανίων της Πανελλαδικής Αντιμονοπωλιακής Συσπείρωσης Επαγγελματιών Βιοτεχνών Έμπορων (ΠΑΣΕΒΕ) Χανίων και καλεί όλους τους συνταξιούχους και τους επαγγελματίες να δώσουν βροντερό παρόν στην παγκρήτια συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο, την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου,  στις 12 το μεσημέρι, στην πλατεία Ελευθερίας.

«Εμείς οι απασχολούμενοι, οι μικροί έμποροι, οι επαγγελματίες που έχουμε απομείνει στον δύσκολο δρόμο της καθημερινής επιβίωσης, αγωνιζόμαστε μαζί με τους συνταξιούχους, που κάθε μήνα βλέπουν όλο και λιγότερα χρήματα στο ΑΤΜ, με τις εισφορές μιας ζωής να εξανεμίζονται, τα φάρμακα και τους γιατρούς να πληρώνονται από την τσέπη τους. Αντιπαλεύουμε την πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που συνεχίζει την αντιλαϊκή πολιτική των προηγούμενων κυβερνήσεων, που τσακίζει τις συντάξεις, την Κοινωνική Ασφάλιση, που υπερφορολογεί τους αυτοαπασχολούμενους από το πρώτο ευρώ», σημειώνει η Γραμματεία της ΠΑΣΕΒΕ Χανίων.

Και προσθέτει: «Με πρόσχημα την πληρωμή των κρατικών χρεών χτυπούν ανελέητα τους αυτοαπασχολούμενους, τους συνταξιούχους και τα υπόλοιπα λαϊκά στρώματα, με έναν και μοναδικό στόχο, την ανάκαμψη της κερδοφορίας του μεγάλου κεφαλαίου. Αρκετά πληρώσαμε! Αρκετά ματώσαμε! Δεν συμβιβαζόμαστε με τη φτώχεια και την ανέχεια που μας προορίζουν».

Κανένα σχόλιο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Επιστροφή στην κορυφή