«Ανταρσία στα Χανιά»: «Όχι στη διάλυση του ΕΠΑΛ Κισσάμου»

antarsia-sta-xania

Την αμέριστη συμπαράστασή της προς τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Κισσάμου, στον δίκαιο αγώνα τους ενάντια στη διάλυση του ΕΠΑΛ Κισσάμου» εκφράζει με απόφασή της η Γενική Συνέλευση του δημοτικού σχήματος « Ανταρσία στα Χανιά».

Στην απόφασή της σημειώνει, μάλιστα, πως «οποιαδήποτε απόφασή σας έχει ως στόχο δυναμικές κινητοποιήσεις με στόχο τη σωτηρία του σχολείου θα μας βρει συμμάχους».

Η Γ.Σ. του δημοτικού σχήματος «Ανταρσία στα Χανιά» τονίζει, ακόμη, ότι «η απόφαση του νυν υπουργείου Παιδείας να επαναλάβει με έμμεσο τρόπο τις πολιτικές των προκατόχων του μόνο οργή και θλίψη μας γεμίζει. Δεν θα επιτρέψουμε καμιά περικοπή τμημάτων, καμιά περαιτέρω διάλυση της δημόσιας παιδείας. Η εκπαίδευση είναι δικαίωμα όλων των παιδιών, ανεξάρτητα από οικονομική, γεωγραφική ή εθνική προέλευση και το κράτος οφείλει να τη στηρίζει με κρατικούς πόρους και σε καμία περίπτωση να μη μεθοδεύει την κατάργησή της».

Και καταλήγει: «Ως “Ανταρσία στα Χανιά” έχουμε ταχθεί πάντα ενάντια στις κυβερνητικές ή τοπικές επιλογές των μνημονίων και θα το επαναλάβουμε απαρέγκλιτα. Όπως αναγκάσαμε την προηγούμενη φορά να επαναλειτουργήσουν οι καταργημένες ειδικότητες των ΕΠΑΛ, έτσι θα το πετύχουμε και τώρα».

Κανένα σχόλιο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Επιστροφή στην κορυφή