«Έγκλημα στο διαδίκτυο… μη γίνεις συνεργός!» Ομιλία π. Ν. Δούμα στα Χανιά

1

«Διαδίκτυο, μία παγκόσμια ψηφιακή κοινότητα. Ένας κοινός τόπος συνάντησης ανθρώπων, ο οποίος επιφέρει έντονες συνειδησιακές ζυμώσεις. Μπορούμε να το ελέγξουμε;»

Την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 8 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων, επί της λεωφόρου Παπανδρέου, το Γραφείο Νεότητας της Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου, συμπληρώνοντας ένα χρόνο λειτουργίας, προσκαλεί στην ανοιχτή ομιλία με θέμα: «Έγκλημα στο διαδίκτυο… μη γίνεις συνεργός!»

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο διακεκριμένος επιστήμονας και κληρικός, πατήρ Νικόλαος Δούμας, μηχανολόγος Τηλεπικοινωνιών και θεολόγος.

Θα ακολουθήσει συζήτηση.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο  π. Νικόλαος Δούµας είναι µηχανολόγος µηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών του Πανεπιστηµίου Irvine της California και διδάκτορας στην «Ασφάλεια Κυβερνητικών Δικτύων». Επίσης είναι απόφοιτος του τµήµατος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής Αθηνών, στην οποία είναι επιστηµονικός συνεργάτης. Εργάζεται στην εταιρεία Hellas Sat, που είναι η εταιρεία διαχείρισης του ελληνικού δορυφόρου Hellas Sat 2, ως µηχανικός του σταθµού. Είναι µέλος του ENISA (European Network and Information Security Agency), ISV (Independent Software Vendor) και MCT (Microsoft Certified Trainer) της Microsoft Corporation και υπεύθυνος Πληροφορικής της Μητρόπολης Μόρφου.

 12

Κανένα σχόλιο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Επιστροφή στην κορυφή