Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών 2016 – Ξεκινούν οι υποβολές υποψηφιοτήτων

pelates-doyleia

Για έβδομη συνεχή χρονιά το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ) διοργανώνει τα εθνικά βραβεία εξυπηρέτησης πελατών.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για τον πλέον καταξιωμένο θεσμό της αγοράς, ο οποίος ε πιβραβεύει και προβάλλει σε ετήσια βάση καινοτόμες πρακτικές, που υιοθετούνται με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη. Μέσω της ανάδειξης των βέλτιστων πρακτικών και της σύνδεσής τους με την εκπαιδευτική διαδικασία των οργανισμών, στόχος του θεσμού είναι να συμβάλει στη διάχυση της γνώσης στην αγορά και στην αναβάθμιση της εξυπηρέτησης των πελατών.

Τα εθνικά βραβεία εξυπηρέτησης πελατών είναι ένας θεσμός ανοιχτός, που απευθύνεται σε όλες τις εταιρείες, μέλη ή μη του ΕΙΕΠ. Οι επιχειρήσεις διαγωνίζονται σε 11 διαφορετικές κατηγορίες και αξιολογούνται στο πλαίσιο μιας διεθνώς αποδεκτής και αντικειμενικής διαδικασίας, την οποία έχει υιοθετήσει το ΕΙΕΠ στο πλαίσιο της συνεργασίας του με ομοειδείς φορείς του εξωτερικού. Το έργο της αξιολόγησης αναλαμβάνουν τριμελείς κριτικές επιτροπές, οι οποίες είναι διαφορετικές ανά κατηγορία και απαρτίζονται από επιφανείς ακαδημαϊκούς και ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων.

Λαμβάνοντας υπόψη τη σημασία μιας επιτυχημένης πελατοκεντρικής προσέγγισης, ως προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα και την ανταγωνιστικότητα μιας επιχείρησης, το ΕΙΕΠ έχει πραγματοποιήσει τα τελευταία χρόνια σημαντικά βήματα αναβάθμισης του θεσμού. Μεταξύ των κυριότερων είναι η αύξηση των κατηγοριών βράβευσης, καθώς και η ηλεκτρονική υποβολή των υποψηφιοτήτων, με τη συμπλήρωση ενιαίας μορφής ερωτηματολογίου.

Οι εταιρείες που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στη φετινή διοργάνωση, μπορούν να υποβάλουν την υποψηφιότητά τους μέχρι τις 17 Νοεμβρίου, που είναι η καταληκτική ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής. Η κάθε εταιρεία έχει δικαίωμα μιας συμμετοχής σε όσες κατηγορίες βραβείων επιθυμεί, με εξαίρεση την κατηγορία Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης Πελατών της Χρονιάς, που μπορεί να δηλώσει είτε στη Μεγάλη Ομάδα είτε στη Μικρή Ομάδα.

Από το σύνολο των συμμετεχόντων σε κάθε κατηγορία θα αναδειχθούν τρείς (3) φιναλίστ, οι οποίοι θα παρουσιάσουν την υποψηφιότητά τους στην κριτική επιτροπή, για την ανάδειξη του τελικού νικητή ανά κατηγορία. Βραβείο θα λάβει ο πρώτος που θα διακριθεί μεταξύ των εταιρειών και των επαγγελματιών για την εφαρμογή επιτυχημένων πρακτικών στον τομέα εξυπηρέτησης πελατών. Παράλληλα, θα απονεμηθεί ξεχωριστός έπαινος στους φιναλίστ ανά κατηγορία βράβευσης.

Η Τελετή Απονομής των βραβείων, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κανένα σχόλιο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Επιστροφή στην κορυφή