Συνεργασία ΟΑΚ με Δήμο Κυθήρων για τους υδάτινους πόρους

oak-kythera3

Συνεργασία για την αντιμετώπιση τωρινών και μελλοντικών προβλημάτων υδροάρδευσης των Κυθήρων ξεκινά ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης με τον Δήμο του νησιού.

Για τον λόγο αυτό και μετά από συνεργασία που είχε ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Φώτης Καζάσης με τον δήμαρχο Κυθήρων Στρατή Χαρχαλάκη, κλιμάκιο της Υπηρεσίας με επικεφαλής τον εντεταλμένο σύμβουλο Βασίλη Λιβάνιο, τον διευθυντή Υδραυλικών Έργων Μάρκο Πατρελάκη, τους γεωλόγους Αγαμέμνονα Πανηγυράκη και Βασίλη Σιμιτζή και τον Ευτύχη Δασκαλάκη από τη Διεύθυνση Συγκοινωνιακών και Υδραυλικών Έργων, επισκέφθηκε τα Κύθηρα την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου.

 oak-kythera1

Σκοπός της συνάντησης ήταν η συνεργασία με τον Δήμαρχο, τους Αντιδημάρχους και την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου για να εξεταστεί το πρόβλημα των υδάτινων πόρων του νησιού, που φέτος βίωσε συνθήκες ακραίας ξηρασίας.

Στη διάρκεια ενημερώθηκαν τα στελέχη του Οργανισμού για τα υφιστάμενα συστήματα ύδρευσης των εξήντα οκτώ οικισμών του νησιού και δεσμεύτηκαν, να επεξεργαστούν τα δεδομένα και να ξεκινήσει συνεργασία για την αντιμετώπιση τωρινών και μελλοντικών προβλημάτων υδροάρδευσης των Κυθήρων.

 oak-kythera2

Κανένα σχόλιο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Επιστροφή στην κορυφή