Λ. Κοπάσης: Δεσμεύομαι να σκουπίσω κάθε λάσπη που σκεπάζει τον ΒΟΑΚ

kopasis

Με στίχους του Κώστα Βάρναλη απαντά ο πρόεδρος του ΤΕΕ/Τμήματος Δυτικής Κρήτης και πρώην διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης (ΟΑΚ) Λευτέρης Κοπάσης, στην έντονη κριτική που δέχθηκε σήμερα από τη Θεματική Χωρικού Σχεδιασμού και Υποδομών του ΣΥΡΙΖΑ Χανίων για το θέμα του ΒΟΑΚ

«Δειλοί μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα, προσμένουν ίσως κάποιο θάμα», αναφέρει ο κ. Κοπάσης σε ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook και προσθέτει, μεταξύ άλλων, ότι επισημαίνει ο κ. Κοπάσης, «“στο έσχατο αλλά σημαντικό” και την ονομαστική αναφορά στο πρόσωπό μου, που αποτελεί τον μοναδικό λόγο που ασχολούμαι, δεσμεύομαι να αναδείξω κάθε πτυχή της αλήθειας που θα φωτίσει την υπόθεση του ΒΟΑΚ και να σκουπίσω κάθε λάσπη που συσκοτίζει και σκεπάζει το σημαντικότερο έργο υποδομής στην Κρήτη».

Η ΔΗΛΩΣΗ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Λ. ΚΟΠΑΣΗ

Αναλυτικότερα, στην απάντησή του προς τον ΣΥΡΙΖΑ Χανίων, ο κ. Κοπάσης σημειώνει τα εξής:

«Στην ανώνυμη ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Χανίων… Χωρικού Σχεδιασμού και Υποδομών, αφιερώνω τους στίχους του Βάρναλη.

Δειλοί μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα, προσμένουν ίσως κάποιο θάμα.

Γιατί όταν θα ενταχθεί για χρηματοδότηση η μελέτη στρατηγικού σχεδιασμού για τον ΒΟΑΚ στη συνέχεια θα απαιτηθεί: ι. η προκήρυξη, ιι. η ανάδειξη του μελετητή και ιιι. η υλοποίησή της, που στην καλύτερη περίπτωση εκτιμάται ότι θα έχουν ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2019, δηλαδή λίγους μήνες πριν το τέλος του ΕΣΠΑ 2014 – 2020.

“Στο έσχατο αλλά σημαντικό” και την ονομαστική αναφορά στο πρόσωπό μου, που αποτελεί τον μοναδικό λόγο που ασχολούμαι, δεσμεύομαι να αναδείξω κάθε πτυχή της αλήθειας που θα φωτίσει την υπόθεση του ΒΟΑΚ και να σκουπίσω κάθε λάσπη που συσκοτίζει και σκεπάζει το σημαντικότερο έργο υποδομής στην Κρήτη».

Κανένα σχόλιο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Επιστροφή στην κορυφή