Αυτοί είναι οι 37 συνέδροι του ΣΥΡΙΖΑ από τα Χανιά

SYRIZA

Τριάντα επτά είναι τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ από τα Χανιά, που θα συμμετάσχουν στο 2ο συνέδριο του κόμματος, οι εργασίες του οποίου αρχίζουν την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου, στο στάδιο Tae Kwon Do, στο Παλαιό Φάληρο.

Τα 37 αυτά μέλη προέκυψαν από εκλογές, στις οποίες πήραν μέρος 409 μέλη του ΣΥΡΙΖΑ στον Νομό Χανίων, όπως ανέφερε στο HANIA.news ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Χανίων του κόμματος Ανδρέας Παπανδρέου.

Αναλυτικότερα, τα 37 μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που εξελέγησαν είναι, ανά Τομέα – Οργάνωση, και κατ’ αλφαβητική σειρά, τα εξής:

Ανατολικός Τομέας Πόλης Χανίων: Κατερίνα Αναστασάκη, Γιάννης Κουράκης, Βασίλης Λιβάνιος, Αντώνης Λιοδάκης, Πέτρος Λυμπεράκης, Ελέγκω Μανουσάκη, Γιάννης Μπαρτζώκας, Στράτος Πουμπλάκης.

Δυτικός Τομέας Πόλης Χανίων: Φώτης Βασιλακόπουλος, Τούλα Βρεττού, Κυριάκος Ζωγραφάκης, Γιώργος Καλλιτεράκης, Μαρία Κόρδα, Δημήτρης Μπουντρογιάννης, Αντώνης Παπαδεράκης, Ανδρέας Παπανδρέου, Γιώργος Σταθάκης, Γιάννης Τσαμαντάκης, Χρόνης Τσιράκης, Γιώργος Σκουλούδης.

Οργάνωση Μελών Νέας Κυδωνίας – Θερίσου: Μάρω Αγγελάκη, Γιάννης Λουπασάκης, Αντώνης Μπαλωμενάκης.

 Οργάνωση Μελών Πλατανιά: Ελένη Γιακουμάκη, Μανώλης Κωτσάκης, Νίκος Λάζαρης, Μανώλης Μανωλεδάκης, Χαρίδημος Μπομπολάκης, Αλκιβιάδης Πενταράκης.

Οργάνωση Μελών Αποκορώνου: Βάλια Βαγιωνάκη, Αντώνης Βασάλος, Γιώργος Δουρουντάκης, Στέλιος Λιονουδάκης.

Οργάνωση Μελών Κισσάμου: Γιάννης Ζουρίδης, Δημήτρης Μουντάκης, Ιάκωβος Σπερελάκης.

Οργάνωση Μελών Σφακίων: Παύλος Πολάκης.

ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Υπενθυμίζεται ότι στις 7.45 το βράδυ της Πέμπτης, θα ανοίξουν οι εργασίες του συνεδρίου από τον γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, Παναγιώτη Ρήγα, ενώ στις 8 μ.μ. είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει η εισηγητική ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

Η πρώτη ημέρα του Συνεδρίου θα κλείσει με χαιρετισμούς από τον πρόεδρο του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς Πιερ Λοράν, τον γενικό γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ Άντρο Κυπριανού, καθώς και τους εκπροσώπους των ελληνικών κομμάτων που έχουν προσκληθεί, ενώ θα συγκροτηθούν το προεδρείο και οι επιτροπές Πολιτικής Απόφασης και Καταστατικού.

Η πρωινή συνεδρίαση της Παρασκευής θα εστιασθεί στο θέμα «Η Αριστερά στον 21ο αιώνα», ενώ το απόγευμα οι ομιλίες θα επικεντρωθούν στο κόμμα.

Το Σάββατο, μετά και τη συγκρότηση εφορευτικής επιτροπής, θα γίνει συζήτηση για τις προγραμματικές αιχμές, και από τις 4 μ.μ. για το κείμενο αποφάσεων, την πολιτική απόφαση, την τροποποίηση καταστατικού. Θα ακολουθήσουν ψηφοφορίες.

Η τελευταία ημέρα (Κυριακή) είναι αφιερωμένη στις εκλογές: Προέδρου, Κεντρικής Επιτροπής και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Κανένα σχόλιο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Επιστροφή στην κορυφή