Αυτό είναι το πιο φθηνό Airbnb στη Νέα Υόρκη!

txi-airbnb

Το Airbnb έριξε αρκετά τις τιμές των ξενοδοχείων στη Νέα Υόρκη, αλλά για πολλούς παραμένουν απλησίαστες: μία διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο κοστίζει κατά μέσο όρο 266 δολάρια ενώ σε Airbnb 149 δολάρια. Μία από τις πιο οικονομικές επιλογές αυτή τη στιγμή, είναι η διαμονή σε ένα ειδικά διαμορφωμένο ταξί!

Για 39 δολάρια τη βραδιά (50 με το κόστος καθαρισμού) δύο άτομα μπορούν να κοιμηθούν σε ένα κλασικό κίτρινο νεοϋορκέζικο ταξί, παρκαρισμένο στο Long Island City, δίπλα σε ένα πάρκο, με θέα στο μοναδικό skyline του Μεγάλου Μήλου. Ο Τερματικός Σταθμός Grand Central του Μανχάταν απέχει μόλις 5 λεπτά με το μετρό.

Βέβαια, η μοναδική ηλεκτρική συσκευή που διαθέτει το «δωμάτιο» είναι ένας ανεμιστήρας με μπαταρίες. Οι επισκέπτες θα πρέπει να έχουν φροντίσει για τη φόρτιση των κινητών και άλλων ηλεκτρονικών συσκευών σε ένα από τα καφέ της περιοχής, τα οποία κερνούν και τον καφέ – μια ευγενική προσφορά του ιδιοκτήτη του ταξί!

Ο τελευταίος έχει φροντίσει και για το ζήτημα της τουαλέτας, αφήνοντας έναν κατάλογο με τοπικές επιχειρήσεις που θα δεχτούν να σας εξυπηρετήσουν. Και αν η φύση σάς καλέσει στη μέση της νύχτας, υπάρχει φορητή τουαλέτα ανάγκης στο κάθισμα του συνοδηγού. Από αυτή την άποψη, πάντως, καλύτερα να μην επισκεφτείτε βράδυ το γειτονικό Café Enrique που προτείνει ο ιδιοκτήτης. Πρόκειται για το μοναδικό μεξικάνικο εστιατόριο με αστέρι Michelen, αλλά με την μεξικάνικη κουζίνα δεν παίζεις υπό τέτοιες συνθήκες διαμονής…

Πηγή: insider.gr

Κανένα σχόλιο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Επιστροφή στην κορυφή