Κάλεσμα εθελοντών για προγράμματα του ΔΟΚΟΙΠΠ

ethelontismos

Τα Κέντρα Παιδικής Δημιουργίας και το Κ.Δ.ΑΠ. Παλιάς Πόλης του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. του Δήμου Χανίων έπειτα από την ένταξή τους στη δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» για τη σχολική περίοδο 2016 – 2017 έχουν δυνατότητα δημιουργικής απασχόλησης 40 παιδιών, ηλικίας 6-12 χρονών, από την Τρίτη έως και το Σάββατο, από τις 12.00 έως τις 20.00.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους έχουν προγραμματιστεί και υλοποιούνται ευχάριστες και πρωτότυπες δράσεις, αξιοποιώντας τον ελεύθερο χρόνο των παιδιών, εκτός σχολικού ωραρίου, με στόχο τη δημιουργική απασχόλησή τους, με ατομικές δραστηριότητες αλλά και με οργανωμένες ομάδες εργαστηρίων.

Η συνδρομή εθελοντών, που επιθυμούν να προσφέρουν μέρος του ελεύθερου χρόνου τους στις δράσεις του Κ.Δ.ΑΠ. Παλιάς Πόλης και των Κέντρων Παιδικής Δημιουργίας σε κάποιον από τους παρακάτω τομείς, συμπράττοντας με το προσωπικό του Κέντρου, κρίνεται πολύτιμη.

1. Εικαστικά (εργαστήριο κεραμικής, ζωγραφικής Ψηφιδωτό, πηλός, κ.λπ.).

2. Μουσικό Εργαστήρι: τραγούδι και εκμάθηση μουσικών οργάνων.

3. Θεατρικό Εργαστήρι: θεατρικές ικανότητες – θεατρικά παιχνίδια.

4. Εργαστήρι Χορού: εκμάθηση διαφόρων χορών.

5. Ενισχυτική διδασκαλία.

6. Χειροτεχνίες.

7. Περιβάλλον (Ανακύκλωση, Οικολογική Συνείδηση)

Οι αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος των εθελοντών θα γίνονται στα γραφεία του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. του Δήμου Χανίων (οδός Καραΐσκάκη) από τις 13 έως τις 21 Οκτωβρίου από τις 8.00 έως τις 15.30.

Κανένα σχόλιο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Επιστροφή στην κορυφή