Στο πλευρό των μαθητών στα ΕΠΑΛ αγρότες των Χανίων

epal-kissamoy

Δυναμική παρουσία «στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις των παιδιών μας για το δικαίωμά τους στη μόρφωση» δηλώνει η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Χανίων και καλεί «τους Αγροτικούς Συλλόγους, όλους τους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους να μη μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια. Να οργανώσουν τον αγώνα τους μαζί με τους μαθητές, τους άλλους γονείς και τους εκπαιδευτικούς για να αποτραπούν τα εγκληματικά σχέδια της κυβέρνησης».

Η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Χανίων επισημαίνει ότι «καθημερινά βιώνουμε τις δυσκολίες που βρίσκουν μπροστά τους τα παιδιά μας για να πάνε σχολείο. Διανύουν μεγάλες αποστάσεις καθημερινά για να πάνε στο σχολείο, για να το βρουν χωρίς εκπαιδευτικούς, με κτήρια που πολλές φορές είναι ετοιμόρροπα, με ελλείψεις σε βιβλία, με εργαστήρια χωρίς υποδομές», σημειώνει και προσθέτει:

«Έρχεται λοιπόν τώρα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για να αποτελειώσει το έγκλημα που συντελείται τόσα χρόνια στην Παιδεία. Κλείνει τμήματα σε ΕΠΑΛ σε όλη την χώρα και φυσικά δεν τη γλίτωσαν και τα ΕΠΑΛ που πάνε τα παιδιά μας. Έγινε προσπάθεια να καταργήσουν ειδικότητα στο ΕΠΑΛ των Βρυσσών, η οποία αποτράπηκε μετά από τη δυναμική αντίδραση των μαθητών, των γονιών και των εκπαιδευτικών. Επιχειρούν να κλείσουν τμήματα και στο ΕΠΑΛ της Κισσάμου (σ.σ. φωτογραφία), αλλά ούτε αυτό θα τους περάσει».

Κανένα σχόλιο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Επιστροφή στην κορυφή