Τι λέει ο Δήμος Κισσάμου για το ΕΠΑΛ «για να μην υπάρχουν παραπληροφορήσεις»

epal-kissamoy

«Δεδομένη είναι η λειτουργία των δύο τμημάτων στο ΕΠΑ.Λ. Κισσάμου, μετά από την έγκριση του Περιφερειακού Διευθυντή. Ο αγώνας συνεχίζεται για τη λειτουργία και του τρίτου τμήματος (Πρόνοιας – Υγείας) για τους βρεφονηπιοκόμους, αλλά και για τη συνολική υποστήριξη της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου, με την κάλυψη των κενών όλων των αναγκαίων εκπαιδευτικών, καθώς και του διδακτικού υλικού που απαιτείται», όπως επισημαίνεται σε σημερινή ανακοίνωση του Δήμου Κισσάμου, «για να μην υπάρχουν παραπληροφορήσεις».

Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνει ότι «σε αυτό τον αγώνα, κύριο ρόλο έχει ο δήμαρχος Κισσάμου, Θεόδωρος Σταθάκης, που εξουσιοδοτήθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο με την υπ’ αρ. 213/2016 απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου για περαιτέρω ενέργειες. Σημαντική ήταν και η συμβολή του αντιπεριφερειάρχη Παιδείας Παναγιώτη Σημανδηράκη, ωστόσο βαρύνουσα σημασία για την τελική έκβαση των αποφάσεων κατέχουν οι παρεμβάσεις των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων του Ν. Χανίων και ιδιαίτερα τουυπουργού Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού, Γιώργου Σταθάκη και του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, οι οποίοι έχουν ενημερωθεί εκτενώς επί του θέματος».

Τέλος, σημειώνεται ότι «ο Δήμος Κισσάμου οφείλει να ευχαριστήσει τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όλων των σχολείων του Δήμου μας (1ο και 2ο Γυμνάσιο Κισσάμου, Γενικό και Επαγγελματικό Λύκειο Κισσάμου), καθώς και το σύνολο των μαθητών, οι οποίοι με τη σειρά τους στηρίζουν συλλογικά και με ισχυρή θέληση τις προσπάθειες του Δήμου, προκειμένου να επιτευχθεί ένα δίκαιο και αποτελεσματικό πολιτικό αποτέλεσμα προς όφελος όλων».

Κανένα σχόλιο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Επιστροφή στην κορυφή