Τι πουλάνε Porsche, Jaguar και Maserati στην Ελλάδα της κρίσης;

porsche

Οι φόροι μπορεί να έχουν διαλύσει την οικονομία, οι δόσεις για τον φόρο εισοδήματος και τον ΕΝΦΙΑ μπορεί να μην έχουν τελειωμό αλλά ακόμα και σε αυτή την κατάσταση, υπάρχουν στην Ελλάδα κεφάτοι οδηγοί που δεν τους αγγίζει αυτή η ατμόσφαιρα.

Τον Σεπτέμβριο που πέρασε, η αγορά αυτοκινήτου κατέγραψε μία μικρή πλασματική άνοδο σε σχέση με το αντίστοιχο περυσινό διάστημα αλλά τα επιμέρους στοιχεία αποκαλύπτουν την σκληρή πραγματικότητα που δεν είναι άλλη από το ότι η αγορά κρατιέται από μία τρίχα και διασώζεται από εταιρικές πωλήσεις και τις μαζικές αγορές εταιριών ενοικιάσεων αυτοκινήτων.

Και όμως, υπάρχει ελπίδα!

Τον Σεπτέμβριο 6 Έλληνες αντέδρασαν στο νοσηρό οικονομικό κλίμα αγοράζοντας Porsche, Jaguar και Maserati για να χαρούν ξέγνοιαστες βόλτες σε αντοιχτούς δρόμους.

Για την ακρίβεια, μία Porsche, μία Maserati και τέσσερις Jaguar!

Αν δεν σας φαίνονται πολλές, υπολογίστε ότι κάθε ένα από αυτά τα οχήματα ισοδυναμεί με 8 μονάδες από «κοινά» αυτοκίνητα και θα καταλάβετε…

Τα νούμερα είναι πιο εντυπωσιακά σε ετήσια βάση αφού στο 9μηνο του 2016 η Porsche κατάφερε να πουλήσει 17 αυτοκίνητα και Jaguar άλλα 14!

Πηγή: economy365.gr

Κανένα σχόλιο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Επιστροφή στην κορυφή