Ξεκίνησαν οι εργασίες του πρώτου συνεδρίου για την Κίσσαμο

kissamos-synedrio

Ξεκίνησε το πρωί της Παρασκευής 14/10/2016 στο «Τσατσαρωνάκειο» Πολιτιστικό Πολύκεντρο της Μητρόπολης Κισσάμου και Σελίνου στο Καστέλλι Κισσάμου το Α’ Συνέδριο για την Κίσσαμο, παρουσία των Αρχών του Νομού και πλήθους κόσμου.

Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό, απηύθυναν χαιρετισμό ο πρόεδρος του Συνεδρίου, μητροπολίτης Κισσάμου και Σελίνου Αμφιλόχιος, ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων Απ. Βουλγαράκης, οι δήμαρχοι Κισσάμου και Πλατανιά Θ. Σταθάκης και Γ. Μαλανδράκης, ο πρόεδρος της ΕΠΟΦΕΚ Ελ. Κουμής και η προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Χανίων Ελ. Παπαδοπούλου.

 kissamos-synedrio2

Ακολούθησαν οι ανακοινώσεις σύμφωνα με το Πρόγραμμα, ενώ μετά το πέρας των πρωινών συνεδριών, οι σύνεδροι επισκέφθηκαν το Αρχαιολογικό Μουσείο Κισσάμου και ξεναγήθηκαν από την επίτιμη προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Σταυρούλα Μαρκουλάκη.

Από το απόγευμα της Παρασκευής και μέχρι τη λήξη του, την Κυριακή, το Συνέδριο συνεχίζεται στην Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης, στο Κολυμπάρι.

Υπενθυμίζεται ότι το Συνέδριο οργανώνουν η Μητρόπολη Κισσάμου και Σελίνου, η Περιφέρεια Κρήτης, ο Δήμος Κισσάμου, ο Δήμος Πλατανιά, η Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης και η Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Κισσάμου.

 amfiloxios

Κανένα σχόλιο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Επιστροφή στην κορυφή