Υποτροφίες σπουδών για 6 δικαιούχους της κάρτας σίτισης και του Κοινωνικού Παντοπωλείου

bamboykas-ypotrofies

Έξι θέσεις φοίτησης παρέδωσαν σήμερα τρεις εκπαιδευτικοί Οργανισμοί της πόλης (Ιδιωτικές σχολές – ΙΕΚ) στον δήμαρχο Χανίων Τάσο Βάμβουκα και την αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Ελευθερία Αλιφιεράκη.

Ειδικότερα, κατόπιν πρωτοβουλίας του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής, Προστασίας ΑμεΑ και Ισότητας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Χανίων, η οποία είναι αρμόδια για τον σχεδιασμό και την εφαρμογή των πολιτικών κοινωνικής προστασίας των δημοτών, προσφέρθηκαν 6 θέσεις φοίτησης για απόκτηση πτυχίου και εξάσκησης επαγγέλματος από:

1. Τα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Θεοδωρόπουλου που προσέφεραν δύο θέσεις για σπουδές στην ειδικότητα «Προσχολικής Αγωγής, Δραστηριοτήτων, Δημιουργίας και Έκφρασης».

2. Τη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων «HOTELIER EDUCATION» δύο θέσεις στην ειδικότητα «Ζαχαροπλαστικής Τέχνης» και «Διοίκησης Ξενοδοχειακών Μονάδων».

3. «Κέντρο Διά Βίου Μάθησης ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ Χανίων» δύο θέσεις στην ειδικότητα «Τεχνίτης Περιποίησης Νυχιών».

Οι θέσεις φοίτησης δόθηκαν σε παιδιά που αποφοίτησαν το 2015 και 2016 από το Λύκειο και επιλέχθηκαν βάση κοινωνικών και οικονομικών κριτηρίων από το αρχείο της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Χανίων και οι οικογένειές τους είναι ωφελούμενες του προγράμματος της κάρτας σίτισης και του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Ο Δήμαρχος Χανίων ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των σχολών για την ευγενική και ουσιαστική προσφορά τους.

Κανένα σχόλιο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Επιστροφή στην κορυφή