1ο Σουδιανό παζάρι μεταχειρισμένων ειδών για καλό σκοπό

1o-dhmotiko-sxoleio-soydas

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σούδας διοργανώνει το 1ο Σουδιανό παζάρι μεταχειρισμένων ειδών και περιμένει τη βοήθεια όλων μας.

Τι μαζεύουμε;

Μαζεύουμε: εξοπλισμό – εργαλεία κουζίνας, εξοπλισμό μπάνιου, αξεσουάρ σπιτιού (πίνακες, εικόνες, κορνίζες, τραπεζομάντιλα, φωτιστικά, κουρτίνες, σεμέν, διακοσμητικά κ.α.), μικροέπιπλα, εργαλεία, εργαλεία κήπου, αξεσουάρ για τη γυναίκα (φουλάρια, καπέλα, κολόνιες, κοσμήματα, κασκόλ, κ.α.), αξεσουάρ για τον άνδρα, αξεσουάρ για το παιδί, αξεσουάρ μωρού, βιβλία ενηλίκων, βιβλία παιδικά, βοηθήματα σχολείου, διάφορα επιτραπέζια παιχνίδια, ποδήλατα, είδη γυμναστικής, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές και οτιδήποτε μπορεί κάποιος να φέρει. Όλα θα πρέπει να λειτουργούν, να είναι καθαρά και σε άριστη κατάσταση. Δεν μαζεύουμε ενδύματα και υποδήματα.

Πoύ τα βρίσκουμε;

Ψάχνουμε στο βάθος της αποθήκης, στα απόκρυφα ντουλάπια του σπιτιού, φέρνουμε ξανά στη μνήμη μας κάποιο ωραίο αντικείμενο που με πολλή αγάπη είχαμε αγοράσει αλλά πλέον δεν χρειαζόμαστε και ξαφνικά όλα θα εμφανιστούν…

Γιατί θα γίνει;

Για να μάθουν τα παιδιά μας ότι: «ό, τι για μας είναι άχρηστο, για κάποιους άλλους είναι χρήσιμο, ίσως και απαραίτητο». Για να βοηθήσουμε το σχολείο μας, το οποίο στεγάζεται σε κτήριο του 1939 και χρήζει πολλών αναγκών. Επίσης, για να δωρίσουμε ένα μέρος του ποσού που θα μαζευτεί στον Σύλλογο «Ορίζοντας», διδάσκοντας έτσι στα παιδιά μας τη φιλανθρωπία και την αλληλεγγύη.

Πότε τα μαζεύουμε;

Από τις 13 Οκτωβρίου 2016 έως και 3 Νοεμβρίου 2016, και από τις ώρες 08:00 – 13:15 κάθε μέρα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Σούδας. (Αν κάποιος έχει πράγματα αλλά δεν τον βολεύουν οι παραπάνω ώρες, κάθε Σάββατο 16:00-17:00 έως και τις 30 Οκτωβρίου θα υπάρχει εκπρόσωπος του Συλλόγου Γονέων στο σχολείο για να παραλαμβάνει υλικά).

Πού και πότε θα γίνει;

Θα γίνει στο Ναυταθλητικό κέντρο Σούδας, το Σάββατο 5 Νοεμβρίου στις 17:00 – 21:00 και την Κυριακή 6 Νοεμβρίου από τις 10:00 – 19:00.

Τι άλλο θα βρούμε εκεί εκτός από μεταχειρισμένα είδη;

Θετική ενέργεια, καλή πρόθεση, χαμόγελα και πολύ χαμηλές τιμές (1-10 ευρώ).

Σε ποιους απευθύνεται το παζάρι;

Σε όλο τον κόσμο φυσικά. Μικρούς, μεγάλους, γυναίκες, άνδρες, παιδιά, ανθρώπους όλων των ηλικιών από όλες τις περιοχές που θέλουν να προσφέρουν κάτι: φέρνοντας οτιδήποτε που δεν χρειάζονται στο σχολείο είτε αγοράζοντας κάτι από το παζάρι, βοηθώντας έτσι στους μαθητές του καθώς και τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο.

Κανένα σχόλιο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Επιστροφή στην κορυφή