Χανιά | Μεγάλη συμμετοχή στην εκδήλωση για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

pantopoleio-ok

Μεγάλη ήταν η προσέλευση πολιτών στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα, στο πλοίο « Έλυρος» της ΑΝΕΚ, στο λιμάνι της Σούδας, με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση των χριστουγεννιάτικων δράσεων για τα παιδιά των ωφελουμένων οικογενειών του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Χανίων.

Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν η Ομάδα Εθελοντών Στήριξης του Κοινωνικού Παντοπωλείου, η ΑΝΕΚ και ο Δήμος Χανίων (Κοινωνική Υπηρεσία).

Απόλυτα ικανοποιημένη από την προσέλευση του κόσμου εμφανίστηκε, μιλώντας στο HANIA.news, η επικεφαλής της Ομάδας Εθελοντών Στήριξης του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δέσποινα Καφτάνη. «Η προσέλευση ήταν πολύ μεγάλη. Δεν το περιμέναμε. Ο κόσμος ήρθε για να δει και κάτι διαφορετικό, με την ευκαιρία της οργάνωσης της εκδήλωσης στο πλοίο της ΑΝΕΚ. Τα χρήματα θα διατεθούν για την ενίσχυση των χριστουγεννιάτικων δράσεων για τα παιδιά των ωφελουμένων οικογενειών του Κοινωνικού Παντοπωλείου», σημείωσε η κα Καφτάνη.

 pantopoleio10

Για «εξαιρετική πρωτοβουλία» έκανε λόγο, σε δηλώσεις του, ο δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας. «Ο στόχος της πρωτοβουλίας αυτής, που εντάσσεται σ’ ένα σύνολο πρωτοβουλιών του Κοινωνικού Παντοπωλείου, το οποίο έχει περισσότερους από 800 ωφελούμενους συμπολίτες μας, είναι να προσφέρουμε κάποια πράγματα στα παιδιά των ωφελουμένων την περίοδο των Χριστουγέννων. Η επιτυχία είναι μεγάλη. Οι συνδιοργανωτές αξίζουν συγχαρητήρια. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την ΑΝΕΚ, τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο και όλους τους χορηγούς, οι οποίοι συνέδραμαν για την πραγματοποίηση αυτή της ωφέλιμης εκδήλωσης», τόνισε ο κ. Βάμβουκας.

 bamboykas-alifierakh

Η αντιδήμαρχος Χανίων Ελευθερία Αλιφιεράκη επεσήμανε ότι «το Κοινωνικό Παντοπωλείο στηρίζεται από τον Δήμο Χανίων, αλλά είναι αδύνατον να λειτουργήσει με τις αυξημένες ανάγκες αν δεν γίνονται τέτοιες δράσεις από τους εθελοντές και τον κόσμο γενικότερα που το στηρίζει. Το Κοινωνικό Παντοπωλείο αυτή τη στιγμή στηρίζει πάνω από 800 άτομα. Δυστυχώς, οι άνθρωποι που έρχονται καθημερινά για να ενταχθούν σε αυτό είναι όλο και περισσότεροι. Στηρίζουμε με είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα συνεχώς και πολλές φορές στηρίζουμε και άλλες δομές, όπως συσσίτια που βρίσκονται στην πόλη μας και μέσα από τις διάφορες περαιτέρω δράσεις που κάνουμε ενισχύουμε και αυτές τις δομές».

 pantopoleio6

Η κα Αλιφιεράκη υπογράμμισε, ακόμη, ότι «υπάρχει ενδιαφέρον από τον κόσμο και έχουμε πάρα πολλούς εθελοντές χορηγούς για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Βέβαια, κι εμείς δεν τους αφήνουμε ποτέ ήσυχους. Συνεχώς ψάχνουμε να βρούμε ανθρώπους, οι οποίοι μπορούν να το ενισχύσουν. Ανταποκρίνονται θετικά. Αυτό οφείλω να το πω και τους ευχαριστώ όλους».

 pantopoleio3

Κανένα σχόλιο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Επιστροφή στην κορυφή