Στον εν πλω επιχειρηματικό διαγωνισμό CruiseInn ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου

cruiseinn

Στον εν πλω επιχειρηματικό διαγωνισμό CruiseInn, συμμετέχει ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου (ΟΛΗ), υποστηρίζοντας έμπρακτα την επιχειρηματικότητα και τη νεανική καινοτομία.

Σύμφωνα με τον ΟΛΗ, το CruiseInn διοργανώνεται για τρίτη φορά φέτος από το 2015, από το ThinkBiz και τη Celestyal Cruises, από σήμερα μέχρι και 21 Οκτωβρίου, με θέμα τις επιχειρηματικές ιδέες σε Τουρισμό και Οινογαστρονομία.

Οι συμμετέχοντες φοιτητές και νέοι επαγγελματίες από τον χώρο της τεχνολογίας, της Διοίκησης Επιχειρήσεων και των Επιστημών Τροφίμων – θα δημιουργήσουν, με τη βοήθεια εξειδικευμένων μεντόρων, νέες επιχειρηματικές πρωτοβουλίες σε τομείς όπως: Βελτίωση εμπειρίας πελατών / υποδομών επιχειρήσεων εστίασης, αξιοποίηση και προώθηση παραδοσιακών προϊόντων, δημιουργία νέων προϊόντων με γαστρονομικά υλικά, νέα επιχειρηματικά μοντέλα με χρήση τεχνολογίας, γαστρονομικά μονοπάτια, υπηρεσίες που βοηθούν το χρήστη να ακολουθεί έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Στο πλαίσιο του διαγωνισμού, το κρουαζιερόπλοιο του CruiseInn θα φτάσει στο λιμάνι του Ηρακλείου το πρωί της Πέμπτης, 20 Οκτωβρίου και σε μία εκδήλωση που θα φιλοξενηθεί από τον ΟΛΗ (στο καφέ «ΜΑΡΙΝΑ») θα παρουσιάσει τις ιδέες των ομάδων του σε εκπροσώπους τοπικών φορέων και οργανισμών.

Όπως ανακοινώθηκε, το κρουαζιερόπλοιο του CruiseInn θα ταξιδέψει συνολικά για 4 ημέρες, σε Μύκονο, Κουσάντασι, Πάτμο, Ρόδο, Ηράκλειο και Σαντορίνη, στην διάρκεια των οποίων οι ομάδες θα δουλέψουν τις ιδέες τους, θα λάβουν εκπαίδευση και στο τέλος θα παρουσιάσουν τις ιδέες τους σε επιτροπή αποτελούμενη από ειδικούς των επιχειρήσεων, των επενδύσεων και της τεχνολογίας. Οι νικήτριες ομάδες θα βραβευθούν με έπαθλο 3.500 ευρώ από τη Celestyal Cruises και άλλες υπηρεσίες από τους συνεργάτες του CruiseInn σε μία τελετή που θα πραγματοποιηθεί στο παραδοσιακό οινοποιείο της SantoWines στη Σαντορίνη.

Κανένα σχόλιο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Επιστροφή στην κορυφή