ΕΟΑΣ Ν. Χανίων: Σύσκεψη για παγκρήτιο συντονισμό δράσης αγροτών – κτηνοτρόφων

agrotes

Τους συνδικαλιστικούς φορείς των αγροτών και των κτηνοτρόφων της Κρήτης καλεί σε σύσκεψη,  τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου, στις 6 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Χανίων, η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Χανίων «για τον παγκρήτιο συντονισμό της δράσης μας», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε σημερινή της ανακοίνωση.

Η Ομοσπονδία σημειώνει ότι «η εμπειρία των αγώνων προηγούμενων χρόνων και ιδιαίτερα των περσινών αγωνιστικών κινητοποιήσεων μάς έδειξε ότι ο οργανωμένος και συντονισμένος αγώνας, μέσα από την Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων, μπορεί να έχει αποτελέσματα και να βάλει φρένο στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, όπως και των προηγούμενων κυβερνήσεων».

Παράλληλα, τονίζει ότι «η ΚΑΠ και τα Μνημόνια έχουν ως στόχο να μας ξεκληρίσουν, μέχρι να μη μείνει μικρομεσαίος αγρότης και κτηνοτρόφος στην παραγωγή. Μπροστά σε αυτή την κατάσταση οι μικρομεσαίοι αγρότες, κτηνοτρόφοι δεν μπορούμε να μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια. Είναι επιτακτική η ανάγκη να συντονιστούμε και σε επίπεδο Κρήτης για να μπορέσουμε να αποκρούσουμε πιο αποτελεσματικά την επίθεση που δεχόμαστε».

Κανένα σχόλιο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Επιστροφή στην κορυφή