Οι 4 top τάσεις στα ξενοδοχεία το 2017

hotel-snow

Tις κορυφαίες τάσεις στην παγκόσμια ξενοδοχειακή βιομηχανία το 2017 αποκαλύπτει η εταιρεία WATG που δραστηριοποιείται στον χώρο του ξενοδοχειακού ντιζάιν τα τελευταία 70 χρόνια, σχεδιάζοντας μερικά από τα πιο καινοτόμα και βραβευμένα πρότζεκτ σε όλο τον κόσμο.

Έτσι, σύμφωνα με τη Muriel Muirden, αντιπρόεδρο στρατηγικής της WATG, οι τάσεις του 2017 θα είναι οι εξής:

• Απλή ζωή | Κατακλυσμένοι από τα social media και την ανάγκη για λήψη αποφάσεων, αναζητούμε μια απόδραση από την καθημερινή ζωή. Ο ξενοδοχειακός κλάδος απαντά με ένα κόνσεπτ που βασίζεται στην ιδέα ότι «τα λιγότερα είναι περισσότερα», προσφέροντας δείπνο χωρίς μενού, εμπειρίες στην άγρια φύση σε προορισμούς που προσφέρουν απόλυτη ενσωμάτωση με τη φύση και αποτοξίνωση από την τεχνολογία. Επίσης, πρόκειται να ανθίσουν οι καλοκαιρινές κατασκηνώσεις για μεγάλους.

• Η επιστήμη της διαμονής σας | Ο ξενοδοχειακός κλάδος θα συνεχίσει να εφαρμόζει δεδομένα αλλά και την επιστήμη στην προσπάθεια να προσφέρει καλύτερη διαμονή. Το 2017 θα αυξηθούν οι ταξιδιωτικές εφαρμογές που μας βοηθούν να αποκτάμε την καλύτερη εμπειρία διαμονής ως επισκέπτες, από το να δούμε την ουρά στον πρωινό μπουφέ μέχρι τον ψηφιακό έλεγχο της ατμόσφαιρας στα δωμάτια. Τα ξενοδοχεία επίσης θα αποκτήσουν εφαρμογές ύπνου και wearable ξεπερνώντας τα ρολά και προχωρώντας σε ντιζαινάτα δωμάτια που θα περιλαμβάνουν δημιουργικές λύσεις όπως τεχνολογία ήχου και φωτισμού και ευαίσθητα εργαλεία και τεχνικές για το ξύπνημα.

• Μια υγιής εμμονή | Η προκατάληψη με την ευεξία θα προκαλέσει την άνθιση των ξενοδοχείων που θα υπόσχονται στους επισκέπτες αντίστοιχη διαμονή, με γυμναστήρια με ειδικές ασκήσεις. Τα ξενοδοχεία θα υπόσχονται προστασία του πολιτισμού και του περιβάλλοντος αναπτύσσοντας συνεργασία με ντόπιους πωλητές και απασχολώντας κατοίκους από την περιοχή. Θα αναπτυχθούν resort με μικροκήπους, ελαιόδεντρα και αμπελώνες ενώ θα επιστρέψουν και τα resort που ενσωματώνουν αγροτικά και φιλόδοξα χωριάτικα κόνσεπτ.

• Φιλικά καταλύματα  στην ψυχαγωγική χρήση της μαριχουάνας | Η νομιμοποίηση της ψυχαγωγικής χρήσης μαριχουάνας, βιομηχανία που ανέρχεται σε 40 δισ. δολάρια, έχει φέρει τουρισμό κάνναβης στις ΗΠΑ και η πρόβλεψη λέει ότι η εξέλιξη των καταλυμάτων φιλικών στη χρήση κάνναβης θα είναι ραγδαία τα ερχόμενα χρόνια.

Τέλος, ενώ πολλά ξενοδοχεία επιτρέπουν κατοικίδια, θα υπάρξει ακόμη μεγαλύτερη εξέλιξη με προσφορά διευκολύνσεων όπως κρεβάτια για τα κατοικίδια, μπολ φαγητού, πάρκα αποκλειστικά για σκύλους κτλ.

Πηγή: tornosnews.gr

Κανένα σχόλιο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Επιστροφή στην κορυφή