Η Ryanair παρουσίασε το καλοκαιρινό πρόγραμμα των Χανίων με… μία προσφορά

ryanair9

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα των Χανίων για το 2017, με 3 νέα δρομολόγια προς Κρακοβία, Μπίλουντ και Μπίρμινγκχαμ καθώς και περισσότερες πτήσεις προς Αθήνα και Μάντσεστερ, ανακοίνωσαν σήμερα από τα Χανιά η διευθύντρια μάρκετινγκ και πωλήσεων Ανατολικής Μεσογείου της Ryanair  Chiara Ravara και η Sales and Marketing Executive Aνατολικής Μεσογείου της εταιρείας, Δήμητρα Απατσίδου.

«Για να γιορτάσουμε την ανακοίνωση του καλοκαιρινού προγράμματος Χανίων για το 2017, απελευθερώνουμε θέσεις από/προς τα Χανιά από μόνο 21.99€, διαθέσιμες προς κράτηση έως τη Δευτέρα (5 Δεκεμβρίου) για ταξίδια τον Απρίλιο. Καθώς οι μοναδικοί αυτοί ναύλοι θα εξαντληθούν σύντομα, οι πελάτες μας θα πρέπει να μπούνε στο www.ryanair.com άμεσα, ώστε να μη χάσουν την ευκαιρία», σημείωσε, μεταξύ άλλων, η κα Ravara.

ryanair2

Η ίδια γνωστοποίησε ότι η Ryanair γιόρτασε παράλληλα τη διακίνηση περισσότερων από 3 εκατομμυρίων επιβατών από/προς τα Χανιά, από την πρώτη της πτήση το 2011, επιβεβαιώνοντας, όπως είπε, τη στήριξή της προς την τοπική οικονομία και τουριστική βιομηχανία.

ryanair4

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα Χανιών της Ryanair για το 2017, θα προσφέρει:

• 1 αεροσκάφος στην βάση (επένδυση ύψους 100 εκατομμυρίων δολαρίων).
• 3 νέα δρομολόγια προς: Κρακοβία (1 εβδομαδιαίο) Μπίλουντ (1 εβδομαδιαίο) και Μπίρμινγκχαμ (2 εβδομαδιαία).
• Περισσότερες πτήσεις προς: Αθήνα (4 καθημερινές) και Μάντσεστερ (3 εβδομαδιαίες).
• 30 δρομολόγια σε σύνολο.
• 1 εκατομμύριο πελάτες ανά έτος.
• 750 παράπλευρες θέσεις εργασίας. (Σύμφωνα με έρευνα της ACI, κάθε 1 εκατομμύριο πελάτες στηρίζουνε 750 «παράπλευρες» θέσεις εργασίας στα διεθνή αεροδρόμια).

ryanair5

Οι Έλληνες πελάτες και οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουνε ανάμεσα από 30 δρομολόγια από τα Χανιά το επόμενο καλοκαίρι και παράλληλα να αναμένουνε περισσότερες αναβαθμίσεις καθώς το πρόγραμμα “Always Getting Better”, προσφέρει νέα εφαρμογή στα Ελληνικά, περισσότερα δρομολόγια, νέο εσωτερικό αεροσκαφών και ακόμα χαμηλότερους ναύλους.

ryanair6

Σε δηλώσεις της, η κα Chiara Ravara δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε το καλοκαιρινό πρόγραμμα Χανίων για το 2017, με 3 νέα δρομολόγια προς Κρακοβία, Μπίλουντ και Μπίρμινγκχαμ και 30 δρομολόγια σε σύνολο, συμβάλλοντας έτσι στην διακίνηση 1 εκατομμυρίου επιβατών και στην στήριξη 750 παράπλευρων θέσεων εργασίας στο αεροδρόμιο των Χανίων. Παράλληλα είμαστε στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να γιορτάσουμε 3 εκατομμύρια επιβάτες από/προς τα Χανιά από την έναρξη των πτήσεων μας το 2011, ενώ παραμένουμε αφοσιωμένοι στην συνεχή στήριξη της τοπικής οικονομίας και τουριστικής βιομηχανίας τα επόμενα χρόνια. Οι Έλληνες πελάτες μπορούνε να αναμένουν ακόμα χαμηλότερους ναύλους όταν πραγματοποιούνε κρατήσεις για το καλοκαίρι του 2017 εγκαίρως. Δεν υπήρξε λοιπόν καλύτερη περίοδος για να κάνετε κράτηση μέσω του Ryanair.com ή της εφαρμογής μας, οπού θα βρείτε τους χαμηλότερους ναύλους από και προς τα Χανιά. Για να γιορτάσουμε την ανακοίνωση του καλοκαιρινού προγράμματος Χανίων για το 2017, απελευθερώνουμε θέσεις από/προς τα Χανιά από μόνο 21, 99€, διαθέσιμες προς κράτηση έως την Δευτέρα (5 Δεκεμβρίου) για ταξίδια τον Απρίλιο. Καθώς οι μοναδικοί αυτοί ναύλοι θα εξαντληθούν σύντομα, οι πελάτες μας θα πρέπει να μπούνε στο www.ryanair.com άμεσα, ώστε να μη χάσουν την ευκαιρία».

ryanair8

Κανένα σχόλιο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Επιστροφή στην κορυφή