Τα ξωτικά του Santa Run στο Δημοτικό Γηροκομείο (βίντεο)

xotika-kentriki

Το Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων επισκέφθηκαν τα ξωτικά της Red Action Team, χθες Τετάρτη, προσφέροντας απλόχερα την αγάπη τους στους τρόφιμούς του.

Οπως επισημαίνει το Santa Run σε ανακοίνωσή του:

«Όταν λέμε ότι το Santa Run κάνει τον καθένα από εμάς που συμμετέχει στη διοργάνωση, ιδιαίτερα ως εθελοντής, καλύτερο άνθρωπο, το πιστεύουμε και το εννοούμε.

Η πιο μεγάλη ανταμοιβή για την πιο μεγάλη γιορτή της αλληλεγγύης είναι αυτό το μοναδικό και πολύτιμο αίσθημα ότι προσφέρουμε σε όσους το έχουν ανάγκη. Αυτό ήταν και θα είναι η κινητήρια δύναμη για τη γιορτή που απολαμβάνουμε, όχι μόνο τη μέρα του Santa Run Χανιά, αλλά κάθε μέρα δράσης και προετοιμασίας.

Αυτή τη φορά, τη χαρά μας μοίρασαν απλόχερα, χθες Παγκόσμια Ημέρα Αγάπης, οι τρόφιμοι του Δημοτικού Γηροκομείου. Τα ξωτικά της Red Action Team δεν έχουν λόγια να τους ευχαριστήσουν.

xotika4

xotika3

Βρέθηκαν εκεί νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης, μαζί με τους μουσικούς Παντελή Κιάσσο, Στέλιο Ηλιάδη και Γιούλη Κατσιμπίρη, τραγούδησαν και χόρεψαν με την καρδιά τους. Μπήκαν σε όλα τα δωμάτια, μίλησαν με όλους τους ηλικιωμένους, μοίρασαν μπαλόνια και κεράσματα σε όλους, προσφορά από το Σύλλογο Γυναικών Χαλέπας «Οι γειτόνισσες».

Απόλαυσαν το κέρασμα του κυρίου Μανώλη, που υποδέχεται όλους τους επισκέπτες από το δωμάτιο 1, σιγοτραγούδησαν μαζί με την παλιά λυράρισσα Ασπασία Παπαδάκη, που αν και η ίδια δεν σηκώνεται εύκολα από το κρεβάτι της, το τραγούδισμά της ξεσηκώνει θύελλα συναισθημάτων.

xotika2

xotika

Η ευχαρίστησή και το «ευχαριστώ» μας μαζί θα είναι να ξαναέρθουμε κοντά σας, για να απολαύσουμε την ειλικρινή χαρά που νιώθετε και μας προσφέρετε.

Αυτο είνα το Santa Run τελικά, ανταλλαγή χαράς. Μην χάσετε την ευκαιρία να πάρετε κι εσείς μέρος φέτος. Δηλώστε συμμετοχή στο Σπίτι του Santa Run, πλατεία Χορτατσών 9, στο πλάι της Αγοράς».

Κανένα σχόλιο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Επιστροφή στην κορυφή