Αλλαγές σε αντιδημάρχους – προέδρους σχεδιάζει ο Μαλανδράκης (βίντεο)

malandrakhs-giannhs

Ανοιχτό το ενδεχόμενο αλλαγών στην ηγετική ομάδα του Δήμου του (αντιδήμαρχοι, πρόεδροι Δημοτικών Οργανισμών, Νομικών Προσώπων), με τη συμπλήρωση τού ήμισυ της δημαρχιακής θητείας (στα τέλη του ερχόμενου Φεβρουαρίου, αρχές Μαρτίου) αφήνει ο δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης, μιλώντας στο HANIA.news.

Ο κ. Μαλανδράκης σημειώνει, απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις, ότι οι όποιες αλλαγές θα είναι αποτέλεσμα διαλόγου με τη δημοτική του ομάδα, ενώ δεν παραλείπει να επισημάνει τα προβλήματα που δημιουργεί ο «Καλλικράτης» στην αξιοποίηση δημοτικών συμβούλων!

Υπενθυμίζεται ότι τα 3, 5 χρόνια της πρώτης δημαρχιακής θητείας του κ. Μαλανδράκη (2011 – 2014), υπήρχαν τέσσερις αντιδήμαρχοι στον Δήμο Πλατανιά ( Νίκος Δασκαλάκης, Γιώργος Καλαϊτζάκης, Γιάννης Μαλακωνάκης, Μανώλης Σολιδάκης), οι οποίοι παραμένουν μέχρι και σήμερα, με την προσθήκη του Κώστα Μπεμπλιδάκη, καθώς ο αριθμός των αντιδημάρχων αυξήθηκε κατά έναν το 2014 με βάση πληθυσμιακά κριτήρια (απογραφή 2011), ενώ επίσης σταθεροί περαμένουν στις θέσεις τους ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΒΑ Γιάννης Σταματάκης και ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πλατανιά Αντώνης Καπνισάκης.

Δείτε ΕΔΩ την τελευταία απόφαση του Δημάρχου Πλατανιά για τον ορισμό των πέντε αντιδημάρχων του Δήμου Πλατανιά, τον Σεπτέμβριο του 2014.

Δείτε όσα δήλωσε στο HANIA.news ο κ. Μαλανδράκης στο βίντεο που ακολουθεί:

Κανένα σχόλιο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Επιστροφή στην κορυφή