Αγγειοχειρουργικό ιατρείο – χειρουργείο στο Νοσοκομείο Χανίων μια φορά τον μήνα

nosokomeia

Πιλοτικό πρόγραμμα λειτουργίας εξωτερικού ιατρείου και τακτικών αγγειοχειρουργικών επεμβάσεων ελάσσονος βαρύτητας ξεκινά από την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου στο Νοσοκομείο Χανίων.

Το πιλοτικό αυτό πρόγραμμα υποστηρίζεται από την 7η Υγειονομική Περιφέρεια (ΥΠΕ) Κρήτης και θα πραγματοποιείται από αγγειοχειρουργούς του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ).

Το αγγειοχειρουργικό ιατρείο – χειρουργείο θα λειτουργεί μια φορά τον μήνα στο Νοσοκομείο Χανίων κατόπιν ραντεβού.

Τα περιστατικά που θα αντιμετωπίζονται θα είναι ελάσσονος βαρύτητας, όπως αρτηριοφλεβώδης επικοινωνία (fistula) σε νεφρολογικούς ασθενείς, κιρσοί κ.λπ.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Διοίκησης του Νοσοκομείου Χανίων, η λειτουργία εξωτερικού ιατρείου και οι τακτικές αγγειοχειρουργικές επεμβάσεις ελάσσονος βαρύτητας στο Ίδρυμα θα βοηθήσουν στην αποσυμφόρηση του ΠΑΓΝΗ.

Παράλληλα, θα εξυπηρετούνται οι Χανιώτες ασθενείς, οι οποίοι μέχρι σήμερα αναγκάζονταν να μετακινούνται στο Ηράκλειο ή να απευθύνονται σε ιδιώτες γιατρούς.

Για να κλείσουν ραντεβού οι ασθενείς θα πρέπει να έχουν παραπεμπτικό από γιατρό του Νοσοκομείου Χανίων ότι χρήζουν της σχετικής εξέτασης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν για ραντεβού – πληροφορίες στο τηλέφωνο 28210 71010.

Κανένα σχόλιο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Επιστροφή στην κορυφή