Χανιά | Οι «Μύθοι της Κρήτης» σε ένα μαγευτικό βίντεο!

polonoiproti

Στο διαδίκτυο υπάρχουν εκατοντάδες βίντεο στα οποία παρουσιάζονται οι ομορφιές του νησιού. Αυτό όμως που δημιούργησαν δυο Πολωνοί κινηματογραφιστές είναι ένα πραγματικό «διαμάντι» καθώς μέσα από το βίντεό τους που έχει διάρκεια μόλις τρία λεπτά καταφέρνουν να μας μεταφέρουν την αύρα του νησιού.

Μέσα από το TALES OF CRETE, ο Michal Kolatek και η σύντροφός του Malwina Lezak – Kolatek μας δείχνουν πανέμορφες γωνιές του νησιού και κυρίως των Χανίων.

Εικόνες παραμυθιού, που εξηγούν πραγματικά τον τίτλο της δουλειάς τους… «Οι Μύθοι της Κρήτης»!

«Στην Κρήτη μείναμε επτά ημέρες. Φτάσαμε στις 7 Απριλίου και επιστρέψαμε στην Πολωνία στις 15. Όταν προσγειωθήκαμε στο αεροδρόμιο των Χανίων νοικιάσαμε ένα αυτοκίνητο και ξεκινήσαμε το ταξίδι μας. Σκοπός μας ήταν να επισκεφθούμε όσο περισσότερα μέρη μπορούσαμε. Ήδη από την Πολωνία είχαμε ένα πλάνο με τα μέρη που θέλαμε να κινηματογραφήσουμε», λέει στο CNN Greece η Μαλβίνα.

polonoi5

polonoi2

«Κάθε μέρα βρισκόμασταν σε άλλο μέρος. Ωστόσο, αν μας εντυπωσίαζε κάτι στη διαδρομή σταματούσαμε και τραβούσαμε πλάνα».

Όλα τα υπέροχα πλάνα από τα ταξίδια τα τραβάει ο Michal. Αυτός είναι που χειρίζεται τις κάμερες και τα drones στα βίντεο. «Εγώ κάνω το μοντάζ στα βίντεο. Επιστέφοντας στη Πολωνία είχαμε ένα υλικό που ξεπερνούσε τα 500 GB. Μου πήρε σχεδόν τέσσερις μέρες για το μοντάζ», λέει η Malwina.

polonoi6

polonoi4

Στην Ελλάδα ο Michal και η Malwina Lezak έρχονται για δεύτερη φορά: «Δεν ήταν η πρώτη φορά που επισκεπτόμαστε την υπέροχη χώρα σας. Πέρσι βρεθήκαμε στο Σαντορίνη. Το βίντεο που δημιουργήσαμε είχε πολύ μεγάλη επιτυχία».

Σχεδιάζουν άραγε ένα νέο ταξίδι στην Ελλάδα; «Αύριο επιστρέφουμε στην Ελλάδα. Θα πάμε στη Ζάκυνθο και ελπίζω και από εκεί να επιστρέψουμε με ένα υπέροχο βίντεο».

«Πριν ξεκινήσουμε τα ταξιδιωτικά βίντεο εργαζόμασταν και οι δύο. Κάποια στιγμή αποφασίσαμε να γυρίσουμε τον κόσμο και να δημιουργούμε βίντεο από τις περιοχές που επισκεπτόμαστε. Στο βίντεο της Κρήτης για πρώτη φορά είχαμε ένα χορηγό, το travelplanet.pl», απαντά στην ερώτηση για το πώς ήταν η ζωή τους πριν αποφασίσουν να παράγουν ταξιδιωτικά βίντεο.

polonoi8

polonoi9

Στο βίντεο, μεταξύ άλλων, βλέπουμε τη λιμνοθάλασσα του Μπάλου, τις παραλίες του Ελαφονησιού, της Γεωργιούπολης, τα Σεϊτάν Λιμάνια, τη λίμνη του Κουρνά, την παλιά πόλη των Χανίων φυσικά, την Πρέβελη, την Τριόπετρα, τα Μάταλα και άλλες. Εμβόλιμα έχουν προσθέσει πλάνα με την πανίδα και τη χλωρίδα της Κρήτης, τον Ψηλορείτη…

Τέλος, υπάρχουν μαγικές εικόνες τόσο από το Ηράκλειο όσο και από το Ρέθυμνο.

Για περισσότερα βίντεο από τους δύο Πολωνούς επισκεφτείτε την ιστοσελίδα τους Happinessmode.com

Κανένα σχόλιο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Επιστροφή στην κορυφή