Εβδομήντα προσλήψεις σε Δήμους των Χανίων (πίνακας)

PROSLHPSEIS-OKTAMHNA4

Στην έγκριση 176 προσλήψεων με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου των ΟΤΑ ανταποδοτικού χαρακτήρα προχώρησε το υπουργείο Εσωτερικών Αντωνόπουλος Γιώργος Αντωνόπουλος.

Από τις προσλήψεις προκαλείται δαπάνη ποσού ενός εκατομμυρίου εξακοσίων πενήντα χιλιάδων πεντακοσίων είκοσι οκτώ ευρώ (1.650.528€) περίπου σε βάρος των προϋπολογισμών των ΝΠΙΔ, η οποία θα αντιμετωπισθεί αποκλειστικά από ίδια έσοδα ανταποδοτικού χαρακτήρα που εισπράττουν οι ανωτέρω φορείς, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, για τις αντίστοιχες με την πρόσληψη παρεχόμενες υπηρεσίες.

Στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης, πρόκειται να προσληφθούν 3 άτομα στη ΔΕΥΑ του Δήμου Καντάνου – Σελίνου, 7 άτομα στη Δημοτική Επιχείρηση Βορείου Αξονα Χανίων του Δήμου Πλατανιά και 60 άτομα στη ΔΕΥΑ του Δήμου Χανίων (πίνακας).

Η σύναψη των εκατόν εβδομήντα έξι συνολικά, συμβάσεων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα σε ΝΠΙΔ, θα είναι για χρονικό διάστημα έως οκτώ (8) μήνες, σύμφωνα με τον πίνακα που ακολουθεί:

PROSLHPSEIS-DHMOI

Οι προσλήψεις θα γίνυν με την εποπτεία του ΑΣΕΠ και οι προκηρύξεις θα εκδοθούν από τους παραπάνω Δήμους.

Κανένα σχόλιο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Επιστροφή στην κορυφή