Σταθάκης προς Μυλωνάκη: Εσείς τι κάνατε για τον ΒΟΑΚ;

STATHAKIS-THODORIS

Στην αντεπίθεση πέρασε σήμερα ο δήμαρχος Κισσάμου Θοδωρής Σταθάκης, απαντώντας στην κριτική που δέχθηκε πριν από λίγες ημέρες από τον πρώην δήμαρχο, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γιώργο Μυλωνάκη, για τη θέση του Δήμου αναφορικά με το νέο ΒΟΑΚ και για τις συνεχείς ανακοινώσεις – δελτία Τύπου (δείτε ΕΔΩ κι ΕΔΩ).

«Σε ό,τι αφορά τον ΒΟΑΚ, να σας τονίσουμε κύριε Μυλωνάκη ότι με ασυναρτησίες και φαντασιώσεις δεν πρόκειται να κερδίσετε τίποτα, ούτε καν τις εντυπώσεις», αναφέρει ο κ. Σταθάκης και προσθέτει: «Επιπλέον, ζητάτε να προχωρήσει η “παγωμένη μελέτη” της παράκαμψης Κισσάμου, που είναι αντίθετη με αυτό που επιδιώκετε γενικά. Στην πράξη όμως ξέρετε τι κάνατε 8 χρόνια ως Δήμαρχος; Κατασκευάσατε έναν ισόπεδο μονόπλευρο κόμβο (καρμανιόλα), στη μέση της διαδρομής Νωπήγεια – Κίσσαμος. Αυτή είναι η αναπτυξιακή σας πρωτοβουλία για την αναβάθμιση του ΒΟΑΚ».

Σημειώνει, δε, ότι «επειδή επίσης αναφερθήκατε γενικά και αόριστα για τους συνεργάτες μου, να σας πληροφορήσω ξανά (αν και το γνωρίζετε) ότι ο σύμβουλος επικοινωνίας του Δήμου Κισσάμου είναι ο κ. Φουντουλάκης Βασίλης, με επιστημονική κατάρτιση και πολυετή εμπειρία στον χώρο, για τον οποίο μάλιστα υπάρχει συγκεκριμένη απόφαση Δημάρχου. Συνεπώς, τίποτα δεν είναι κρυφό ούτε μεμπτό».

«Στον αντίποδα, εσείς, δεν γνωρίζουμε, ποιους έχετε συνεργάτες επικοινωνίας, αφού τον τελευταίο καιρό έχετε βγάλει στη δημοσιότητα ένα σωρό ανακοινώσεις, οι οποίες μάλιστα, έχουν σκοπό τη δημιουργία (και μόνο) εντυπώσεων και στερούνται ουσίας (όπως αποδείχθηκε με την τελευταία σας “περί ΒΟΑΚ”). Προφανώς λοιπόν, οι δικές σας ανακοινώσεις αποτελούν “περίγελο” και καλό θα ήταν να μη βάζετε αυθαίρετα την υπογραφή σας σε κάθε κείμενο (ως δήλωσή σας) που συντάσσουν οι συνεργάτες σας, γιατί εκτίθεστε περισσότερο…», τονίζει ο Δήμαρχος Κισσάμου.

Η ΑΙΧΜΗΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΑΘΑΚΗ

Αναλυτικότερα, στην ανακοίνωσή του ο κ. Σταθάκης αναφέρει τα εξής:

«Με έκπληξη διαβάσαμε, την περασμένη Δευτέρα (29/5) και Τετάρτη (31/5), τις ανακοινώσεις του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Κισσάμου και πρώην δημάρχου, κυρίου Γιώργου Μυλωνάκη, όπου αφενός, ψέγει τη νυν Δημοτική Αρχή Κισσάμου, πως το τελευταίο διάστημα επιδιώκει να προβάλλει (οργανωμένα και στοχευμένα) τις δράσεις της και τις πρωτοβουλίες της, ανοίγοντας ένα νέο δίαυλο επικοινωνίας με τα ΜΜΕ και ευρύτερα, με τον κόσμο των Χανίων και της Κρήτης, αφετέρου τοποθετείται για τον ΒΟΑΚ, παρερμηνεύοντας τις δηλώσεις του διευθύνοντος συμβούλου του ΟΑΚ, Φώτη Καζάση.

Σε ό,τι αφορά τον ΒΟΑΚ, να σας τονίσουμε κύριε Μυλωνάκη ότι με ασυναρτησίες και φαντασιώσεις δεν πρόκειται να κερδίσετε τίποτα, ούτε καν τις εντυπώσεις.

Η Μελέτη Στρατηγικού Σχεδιασμού για την αναβάθμιση του ΒΟΑΚ περιλαμβάνει όλη την Κρήτη, από το Λασίθι μέχρι και την Κίσσαμο. Εμείς υποστηρίξαμε, εξ αρχής, την πρόταση του Περιφερειάρχη Κρήτης. Αυτό είναι το δεδομένο.

Τώρα λοιπόν, από τη μία μας εγκαλείτε γιατί υποστηρίξαμε την πρόταση του Περιφερειάρχη και την ίδια στιγμή, δηλώνετε ότι έχετε εμπιστοσύνη στον κύριο Περιφερειάρχη, ότι δηλαδή εργάζεται για το καλό του τόπου μας (και εγώ σε αυτή τη δεύτερη εκδοχή σας, είμαι ο κακός).

Επιπλέον, ζητάτε να προχωρήσει η “παγωμένη μελέτη” της παράκαμψης Κισσάμου, που είναι αντίθετη με αυτό που επιδιώκετε γενικά. Στην πράξη όμως ξέρετε τι κάνατε 8 χρόνια ως Δήμαρχος; Κατασκευάσατε έναν ισόπεδο μονόπλευρο κόμβο (καρμανιόλα), στη μέση της διαδρομής Νωπήγεια – Κίσσαμος. Αυτή είναι η αναπτυξιακή σας πρωτοβουλία για την αναβάθμιση του ΒΟΑΚ.

Όσον αφορά τέλος τις δηλώσεις του κυρίου Καζάση; Καλό θα ήταν να ρωτήσετε τον ίδιο για αυτές.

Στο θέμα των συνεχών δελτίων Τύπου, κύριε Μυλωνάκη, φαίνεται ότι σας ενοχλεί πολύ… Σας ενοχλεί η διαρκής ενημέρωση που υπάρχει προς τους πολίτες; Γι’ αυτό τον λόγο λοιπόν, κόπτεστε να βγάζετε και εσείς, συνεχώς, δελτία Τύπου (τον τελευταίο καιρό μάλιστα), περισσότερα από εμάς; Επιδιώκουμε να κάνουμε την Κίσσαμο, περισσότερο εξωστρεφή, γεγονός που μάλλον δεν σας αρέσει γιατί είχατε συνηθίσει σε άλλου είδους, νοοτροπία και φιλοσοφία.

Επειδή επίσης αναφερθήκατε γενικά και αόριστα για τους συνεργάτες μου, να σας πληροφορήσω ξανά (αν και το γνωρίζετε) ότι ο σύμβουλος επικοινωνίας του Δήμου Κισσάμου είναι ο κ. Φουντουλάκης Βασίλης, με επιστημονική κατάρτιση και πολυετή εμπειρία στον χώρο, για τον οποίο μάλιστα υπάρχει συγκεκριμένη απόφαση Δημάρχου. Συνεπώς, τίποτα δεν είναι κρυφό ούτε μεμπτό.

Στον αντίποδα, εσείς, δεν γνωρίζουμε, ποιους έχετε συνεργάτες επικοινωνίας, αφού τον τελευταίο καιρό έχετε βγάλει στη δημοσιότητα ένα σωρό ανακοινώσεις, οι οποίες μάλιστα, έχουν σκοπό τη δημιουργία (και μόνο) εντυπώσεων και στερούνται ουσίας (όπως αποδείχθηκε με την τελευταία σας “περί ΒΟΑΚ”).

Προφανώς λοιπόν, οι δικές σας ανακοινώσεις αποτελούν “περίγελο” και καλό θα ήταν να μη βάζετε αυθαίρετα την υπογραφή σας σε κάθε κείμενο (ως δήλωσή σας) που συντάσσουν οι συνεργάτες σας, γιατί εκτίθεστε περισσότερο…».

Κανένα σχόλιο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Επιστροφή στην κορυφή