Στο ExportsManager.com προστίθενται 3.500 αγοραστές από την Αυστραλία

EXPORTS-MANAGER

Ενισχύεται σημαντικά το δίκτυο αγοραστών του ExportsManager για B2B αγορές ελληνικών προϊόντων

To ExportsManager.com -Β2Β online πλατφόρμα για εξαγωγές τροφίμων και ποτών σε όλο τον κόσμο- επιβεβαίωσε την ανοδική του πορεία με μια νέα μεγάλη συμφωνία με δίκτυο 3.500 Αυστραλών αγοραστών χονδρικής σε συσκευασμένα και φρέσκα τρόφιμα και ποτά.

Πρόκειται για ένα αυστραλιανό δίκτυο με πάνω από 60 σημεία διανομής, 33.000 πελάτες χονδρικής πώλησης και 1250 άτομα προσωπικό, που μέσω του ExportsManager.com θα καλύπτει τις ανάγκες του για αγορές ελληνικών και μεσογειακών προϊόντων.

Με τη νέα συμφωνία, μέσα από το ExportsManager.com, οι παραγωγοί και οι εξαγωγείς φρέσκων και συσκευασμένων τροφίμων και ποτών έχουν πλέον τη δυνατότητα να πουλήσουν τα προϊόντα τους χωρίς μεσάζοντες και στην αγορά της Αυστραλίας σε 3.500 αγοραστές που προστίθενται στους ήδη υπάρχοντες πιστοποιημένους αγοραστές από τη Ρωσία, το Καζακστάν, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Αμερική που είναι ήδη στο ExportsManager.com.

Όπως δήλωσε ο Γιάννης Ασλάνης, General Manager στο ExportsManager, «είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και περήφανοι που κλείσαμε μια τόσο σημαντική συνεργασία με ένα από τα κορυφαία Αυστραλιανά δίκτυα στον κλάδο των τροφίμων και των ποτών και με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίσαμε την είσοδο του ExportsManager.com στην αγορά της Ωκεανίας. Συνεχίζουμε δυναμικά για να κλείσουμε και άλλες συνεργασίες και να επεκταθούμε και σε νέες αγορές του παγκόσμιου χάρτη εξαγωγών».

ΤΟ EXPORTS MANAGER

To ExportsManager.com είναι η 1η online B2B πλατφόρμα για εξαγωγές τροφίμων και ποτών σε όλο τον κόσμο. Αποτελεί το πρώτο ολοκληρωμένο single window marketplace, όπου πιστοποιημένοι παραγωγοί ή έμποροι και εξαγωγείς, πωλούν τα εμπορεύματά τους μέσω online δημοπρασίας και παράλληλα έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες απαραίτητες για την ολοκλήρωση της πώλησης, όπως μεταφορικές, συμβουλευτικές, ασφάλιση εξαγωγικών πιστώσεων και factoring. Μπορείτε να ενημερώνεστε για τα νέα του ExportsManager.com μέσα από το site και στους λογαριασμούς Twitter, Facebook, Linkedin και Youtube.

Κανένα σχόλιο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Επιστροφή στην κορυφή