Χανιά | Ενημέρωση χειριστών – μηχανοδηγών για εργασιακά θέματα

ANYPSOTIKO-MHXANHMA

Εκδήλωση – συζήτηση με θέμα «Επίκαιρα ζητήματα εργασιακών σχέσεων και κοινωνικής ασφάλισης» διοργανώνει το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Χειριστών, Μηχανοδηγών και Γεωτρυπανιστών Ελλάδος, τα Σωματεία Χειριστών, Εκσκαπτικών, Ανυψωτικών Νομών Χανίων και Ρεθύμνου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017, από τις 10.00 έως τις 13.00, στον χώρο του Εργατικού Κέντρου Ρεθύμνου (πλατεία Εργατικής Πρωτομαγιάς).

Με την ολοκλήρωση της εκδήλωσης, στον ίδιο χώρο, την Κυριακή 11/6/2017, από τις 13:00 έως τις 16:00 εκπρόσωποι της ομάδας νομικών του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ, θα απαντήσουν σε ερωτήματα και προβληματισμούς που έχουν σχέση είτε με τα εργασιακά δικαιώματα (συμβάσεις, αποδοχές, άδειες κ.λπ.) είτε με το κοινωνικοασφαλιστικό σύστημα (θεμελίωση και κατοχύρωση συνταξιοδοτικού δικαιώματος, συντάξεις χηρείας, συντάξεις αναπηρίας, πλήρεις και μειωμένες συντάξεις, απασχόληση συνταξιούχων κλπ). Παράλληλα, εκπρόσωπος της ομάδας των συμβούλων απασχόλησης του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ, θα επεξεργάζεται αιτήματα των εργαζομένων και των ανέργων στα ζητήματα της απασχόλησης καθώς και της επαγγελματικής ανάπτυξης και σταδιοδρομίας.

Κανένα σχόλιο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Επιστροφή στην κορυφή