Μπόνους 8 εκατ. ευρώ στο προσωπικό από τη Motor Oil

BARDINOGIANNHS

Μέρισμα στους μετόχους αλλά και διανομή στο προσωπικό μέρους των κερδών, κάτι που είχε γίνει και το 2015, ενέκρινε η Γενική Συνέλευση της Motor Oil! Συγκεκριμένα, θα δοθούν ως μπόνους 8 εκατ. ευρώ που αντιστοιχούν στο 3% των καθαρών κερδών της Motor Oil.

«Η εταιρεία πιστεύει ότι οφείλει στους εργαζόμενούς της, γιατί χωρίς αυτούς δεν υπάρχει, αλλά και το αντίστροφο», όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Motor Oil Βαρδής Βαρδινογιάννης από το βήμα της γενικής συνέλευσης του Ομίλου.

Στη γενική συνέλευση εγκρίθηκε η διανομή μερίσματος ύψους 0,90 ευρώ ανά μετοχή εκ των οποίων το 0,20 ευρώ έχει δοθεί ως προμέρισμα τον περασμένο Νοέμβριο. Για τα υπόλοιπα 0,70 ευρώ η πληρωμή θα γίνει στις 3 Ιουλίου.

Ο ίδιος έστειλε μήνυμα ενότητας για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης. Όπως είπε ο κ. Βαρδινογιάννης «προβλήματα υπάρχουν διεθνώς και όχι μόνο στην Ελλάδα. Τα δικά μας πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί», όπως αναφέρει το iefimerida.gr.

Ο κ. Βαρδινογιάννης τόνισε, επίσης, ότι η εταιρεία και οι άνθρωποί της δεν κομματίζονται. «Η Motor Oil δεν κομματίζεται! Η εταιρεία έχει να σκέφτεται τους ανθρώπους της, τους εργαζόμενούς της και τη χώρα μας», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Υπογράμμισε το κλίμα αλληλεγγύης και ενδιαφέροντος της εταιρείας προς τους εργαζόμενους, το οποίο όπως είπε, λειτουργεί αμφίδρομα και κατέληξε σημειώνοντας, ότι έχουμε όλοι μας υποχρέωση να κάνουμε ό,τι μπορούμε καλύτερο, όχι μόνο για τον εαυτό μας, αλλά και για τους άλλους.

Απαντώντας σε ερωτήσεις μετόχων, ο διευθύνων σύμβουλος της Motor Oil Πέτρος Τζανετάκης σημείωσε ότι μεταξύ των άλλων δραστηριοτήτων του ο όμιλος διερευνά μικρές ευκαιρίες για έρευνες υδρογονανθράκων ανά τον πλανήτη, καθώς διαθέτει την τεχνογνωσία.

Σημείωσε, ωστόσο, ότι αυτό δεν σημαίνει, πως θα γίνει ο όμιλος παραγωγός πετρελαίου. Σε ό,τι αφορά τις έρευνες στον ελληνικό θαλάσσιο χώρο, ο κ. Τζανετάκης μίλησε για έρευνες σε μεγάλο θαλάσσιο βάθος «κάτι πολύ δύσκολο και πολύ μακρινό».

Κανένα σχόλιο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Επιστροφή στην κορυφή