Δύο ξενοδοχεία της Γεωργιούπολης τα δημοφιλέστερα στη Γερμανία!

VANTARIS

Το τετράστερο Vantaris Palace στη Γεωργιούπολη ήταν το δημοφιλέστερο ξενοδοχείο στη Γερμανία το τελευταίο δεκαπενθήμερο του Μαΐου σύμφωνα με την έρευνα του Hotelometer.

Για την περίοδο από 15 έως 28 Μαΐου, οι περισσότερες αναζητήσεις των Γερμανών, μετά το Vantaris Palace, αφορούσαν το πεντάστερο Pilot Beach Resort στη Γεωργιούπολη, το τετράστερο Esperides Beach στο Φαληράκι, το τετράστερο Creta Star και την πρώτη πεντάδα συμπληρώνει το τετράστερο Horizon Beach Resort στο Μαστιχάρι.

Δημοφιλέστερο ξενοδοχείο για ζευγάρια ήταν το Creta Star, για οικογένειες παρέμεινε το Vantaris Palace και για singles το Achilleas Eurovillage στο Μαστιχάρι.

Δείτε τον πίνακα…

PINAKAS

Το FVW Hotelometer διαμορφώνεται κάθε δεκαπενθήμερο από το Fvw, τον μεγαλύτερο εκδοτικό οργανισμό της Γερμανίας στον τουρισμό, με βάση τις ερωτήσεις για κρατήσεις των πελατών και όχι με πραγματικές κρατήσεις, σύμφωνα με τα στοιχεία του συστήματος κρατήσεων TravelTainment, που χρησιμοποιείται από Γερμανούς ταξιδιωτικούς πράκτορες και online μηχανές κρατήσεων.

Τα δεδομένα, που παρέχονται, χωρίζονται σε διάφορες κατηγορίες (συνολικά: οικογένειες, ζευγάρια, μοναχικοί και αστέρια). Το FVW Hotelometer παρακολουθεί τα δημοφιλή ξενοδοχεία σε 10 ευρωπαϊκές χώρες, που προτιμούν οι Γερμανοί τουρίστες. Η μέση τιμή ανά άτομο αντιπροσωπεύει το μέσο όρο όλων των αναζητήσεων για κράτηση, ανεξάρτητα από τον αριθμό των ατόμων για κάθε κράτηση και τη διάρκεια της διαμονής τους.

Πηγή: tornosnews.gr

Κανένα σχόλιο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Επιστροφή στην κορυφή