Κρήτη, ο ιδανικός προορισμός για αποκατάσταση… κοσμοναυτών! (βίντεο)

KRHTH-CRETE

Ο κοσμοναύτης Sergey Nikolaevich Ryazansky (Серге́й Николаевич Рязанский) επέλεξε τη Χερσόνησο για τις οικογενειακές διακοπές του – μόλις πριν ξεκινήσει ένα ακόμα ταξίδι του στο διάστημα.

Μάλιστα, ο Δήμος Χερσονήσου, όπως αναφέρουν οι επιτελείς του, έπειτα από αξιολογήσεις και μετά από την επιβεβαίωση των κοσμοναυτών, έχει κατοχυρωθεί στον παγκόσμιο χάρτη ως ιδανικός προορισμός αποκατάστασης κοσμοναυτών.

Οι άριστες κλιματολογικές συνθήκες, η ασφάλεια, οι υποδομές που χαρακτηρίζονται από πολύ υψηλή ποιότητα και επάρκεια, η τοπική κουζίνα και τα προϊόντα της Κρήτης, οι δραστηριότητες που προσφέρονται αλλά και η εγκαρδιότητα και απλότητα της τοπικής κοινωνίας, συμβάλλουν καθοριστικά στην αποκατάσταση του κοσμοναύτη, ο οποίος στο πρόγραμμα αποκατάστασης – αποθεραπείας του, συνοδεύεται από την οικογένειά του, από γιατρούς και από τον προσωπικό του γυμναστή.

kosmo1.jpg

Ο commander Sergey N.Ryazansky κατά τη διαμονή του στην Ελλάδα το διάστημα από 27 Μαΐου έως 11 Ιουνίου, τήρησε το πρόγραμμα προετοιμασίας του πριν το ταξίδι στο διάστημα που έχει προγραμματιστεί για τον Ιούλιο.

Επιπλέον, συναντήθηκε με τον δήμαρχο Χερσονήσου Γιάννη Μαστοράκη και με τον αντιδήμαρχο Τουρισμού, Πολιτισμού και Απασχόλησης Ευθύμη Μουντράκη, ενώ ακολούθησε δείπνο προς τιμήν του φιλοξενούμενου κοσμοναύτη.

Διαβάστε ακόμη: Ρώσος κοσμοναύτης: Η Κρήτη ξεχωρίζει από το διάστημα, την παρατηρούμε συχνά!

KOSMONAYTHS-OK

Ο Δήμος Χερσονήσου δημιούργησε ένα νέο βίντεο με στιγμές από την τελευταία επίσκεψη των κοσμοναυτών Όλεγκ Σκρίποτσκα και Αλεξέι Οβτσίνιν με όλες τις δραστηριότητες που οργάνωσε γι’ αυτούς ο Δήμος Χερσονήσου, οι επιχειρήσεις και η τοπική κοινωνία.

Απολαύστε το βίντεο…

Διαβάστε ακόμη: Αγαπημένος προορισμός η Κρήτη για αποκατάσταση Ρώσων κοσμοναυτών

ROSOI-KOSMONAYTES1

Κανένα σχόλιο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Επιστροφή στην κορυφή