Αρχίζει στην Κρήτη το πρόγραμμα δακοκτονίας

ARNAOYTAKIS-DAKOKTONIA

Με εντολή του περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη ξεκινούν άμεσα οι διαδικασίες από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Κρήτη, ώστε με ευελιξία και αποτελεσματικότητα να στηριχθεί το πρόγραμμα της δακοκτονίας στην Κρήτη προς όφελος των παραγωγών του νησιού και της τοπικής οικονομίας.

Ο Περιφερειάρχης συγκάλεσε σήμερα σύσκεψη στην Περιφέρεια Κρήτης με τη συμμετοχή των αντιπεριφερειαρχών Ευριπίδη Κουκιαδάκη, Μαρίας Λιονή, Πελαγίας Πετράκη, Μανώλη Χνάρη και υπηρεσιακών παραγόντων με στόχο να υπάρξει συνεργασία και έγκαιρη ανταπόκριση σε όλες τις Περιφερειακές ενότητες μετά τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από την καθυστέρηση της παροχής φαρμάκων και της έναρξης του προγράμματος δακοκτονίας από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Μάλιστα, αποφασίστηκε να γίνει τις επόμενες ημέρες ο πρώτος ψεκασμός στην Κρήτη σε όλα τα τμήματα – περιοχές που κρίνεται αναγκαίο, ενώ έχουν διασφαλιστεί οι απαιτούμενες ποσότητες φαρμάκων για τον πρώτο ψεκασμό.

Ο Περιφερειάρχης και οι Αντιπεριφερειάρχες τόνισαν την άμεση ανάγκη εξασφάλισης από το Υπουργείο των απαιτούμενων ποσοτήτων φαρμάκων για τους υπόλοιπους ψεκασμούς και τη στήριξη του προγράμματος δακοκτονίας.

Ο κ. Αρναουτάκης ευχαρίστησε για τη συνεργασία όλους τους συμμετέχοντες, υπηρεσιακούς παράγοντες, και εμπλεκόμενους φορείς.

Κανένα σχόλιο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Επιστροφή στην κορυφή