Δήμος Κισσάμου: Θα αφαιρούμε τα υδρόμετρα απ’ όσους δεν πληρώνουν

DHMARXEIO-KISSAMOY

Την πρόθεσή του να προχωρήσει στην αφαίρεση υδρόμετρων και στο «σφράγισμα» της παροχής νερού (ύδρευσης και άρδευσης) καταναλωτών, οι οποίοι δεν είναι συνεπείς στην πληρωμή των λογαριασμών τους, επισημαίνει, σε σημερινή του ανακοίνωση, ο Δήμος Κισσάμου.

Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Ο Δήμος Κισσάμου βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει ότι θα προχωρήσει, στο εξής, στην αφαίρεση υδρομέτρων και στο «σφράγισμα» της παροχής νερού (ύδρευσης και άρδευσης) καταναλωτών της περιοχής μας, διότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα έξοδα λειτουργίας που απαιτεί η Υπηρεσία.

Ένα ποσοστό της τάξεως του 50% δεν ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις του απέναντι στο Δήμο Κισσάμου, γεγονός που δυσχεραίνει το έργο του. Αυτό συμβαίνει διότι ο Δήμος Κισσάμου δε δύναται να κάνει έξοδα, εάν πρώτα δεν λάβει τα χρήματα που απαιτείται να εισπράξει από τους δημότες, λόγω της κατανάλωσης νερού. Συνεπώς, χωρίς έσοδα δεν μπορούν να προϋπολογιστούν τα έξοδα της επόμενης χρονιάς.

Πρόθεσή μας είναι η εύρυθμη λειτουργία του Δήμου μας και σε αυτό, ανάμεσα στα άλλα, συντελεί και η προϋπόθεση του να είναι δηλαδή, οι δημότες συνεπείς στις βασικές τους υποχρεώσεις. Θεωρούμε ότι είναι λογικό, όσοι δεν είναι συνεπείς στη συγκεκριμένη υποχρέωση, να μην τους παρέχεται το συγκεκριμένο αγαθό (νερό)».

Κανένα σχόλιο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Επιστροφή στην κορυφή