Πέντε νέα έργα στο ΠΕΠ Κρήτης με υπογραφή Αρναουτάκη

akrothri-erga-omvrion

Πέντε νέα έργα, συνολικού προϋπολογισμού 5.446.912,28 ευρώ, εντάσσονται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κρήτη 2014 – 2020», με αποφάσεις του περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη.

Τα έργα υποδομές αντιμετώπισης κινδύνων κλιματικής αλλαγής καθώς και κοινωνικές υποδομές, που συμβάλλουν στην περιφερειακή και τοπική ανάπτυξη και συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ).

Αναλυτικά τα έργα είναι τα εξής:

• Αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις στην πόλη Ηρακλείου – 2017, με δικαιούχο τη ΔΕΥΑ Ηρακλείου και προϋπολογισμό 2.180.480 ευρώ.

• Αποκατάσταση των υφάλων λιμενικών έργων του Ενετικού Λιμένα Ρεθύμνου, με δικαιούχο το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ρεθύμνου και προϋπολογισμό 334.120,32 ευρώ.

• Αποχέτευση ομβρίων στην οδό Ν. Φωκά Ιεράπετρας, με δικαιούχο τον Δήμο Ιεράπετρας και προϋπολογισμό 395.039 ευρώ.

• Πολυδύναμο Κέντρο Επιμόρφωσης και Δημιουργικής Έκφρασης ΑμεΑ (ΚΔΑΠ/ΜΕΑ), με δικαιούχο τον Δήμο Ηρακλείου και προϋπολογισμό 1.738.637,04 ευρώ.

• Νέο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με αναπηρία (Κ.Δ.Α.Π – Μ.Ε.Α. Ιεράπετρας), με δικαιούχο τον Δήμο Ιεράπετρας και προϋπολογισμό 798.635,92 ευρώ.

Πληροφορίες και αναλυτικά στοιχεία των έργων παρέχονται στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Κρήτης και στην ιστοσελίδα της (www.pepkritis.gr).

Κανένα σχόλιο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Επιστροφή στην κορυφή