Χωρίς αποκομιδή έως -τουλάχιστον- την Πέμπτη 29/6 – Τι θα γίνει στα Χανιά…

APORRIMMATOFORA

Κλιμάκωση των κινητοποιήσεών της αποφάσισε η ΠΟΕ – ΟΤΑ για το θέμα των συμβασιούχων – παρατασιούχων των Δήμων, γεγονός που αναμένεται να επιδεινώσει την κατάσταση με τη συσσώρευση σκουπιδιών στους δρόμους των μεγάλων πόλεων.

Ειδικότερα, αποφασίστηκε η συνέχιση των καταλήψεων των αμαξοστασίων των Δήμων και των ΧΥΤΑ όλης τη χώρας, τουλάχιστον έως και την επόμενη Πέμπτη, η αποχή από τα καθήκοντα των εργαζομένων το προσεχές Σαββατοκύριακο, στάση εργασίας τη Δευτέρα από τις 11 το πρωί έως τις 3 το απόγευμα, καθώς και 24ωρη πανελλαδική απεργία την Πέμπτη 29 του μηνός με την πραγματοποίηση μεγάλων συλλαλητηρίων στην Αθήνα και σε άλλες μεγάλες πόλεις.

Η στάση της ΠΟΕ – ΟΤΑ θα επανακαθοριστεί την επόμενη Πέμπτη μετά το συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα την ίδια μέρα.

ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

Στα Χανιά συνεδριάζουν αυτή την ώρα οι εργαζόμενοι προκειμένου να καθορίσουν τα επόμενα βήματά τους.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση Ν. Χανίων Αθηνά Γιαννουλάκη, μιλώντας στο HANIA.news, σημείωσε ότι υπάρχει περίπτωση να τροποποιηθεί η μορφή των κινητοποιήσεων σε τοπικό επίπεδο, ωστόσο, πρόσθεσε ότι αυτό είναι ένα θέμα που θα συζητηθεί και θ’ αποφασιστεί συλλογικά, επισημαίνοντας ότι η όποια απόφαση θα γνωστοποιηθεί απόψε.

Κανένα σχόλιο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Επιστροφή στην κορυφή