Χανιά | Δωρεάν διανομή ροδάκινων σε οικογένειες

RODAKINA

Σε διανομή ροδάκινων, μέσω του προγράμματος ΤΕΒΑ, προχώρησε σήμερα, Τρίτη, η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, στους παρακάτω φορείς, οι οποίοι θα τα διανείμουν σε οικογένειες:

Στον Δήμο Χανίων δόθηκαν 3.665 κιλά ροδάκινα και θα εξυπηρετηθούν 329 οικογένειες, στον Δήμο Αποκορώνου δόθηκαν 950 κίλα ροδάκινα για να εξυπηρετήσει 72 οικογένειες, στον Δήμο Κάντανου – Σελίνου δόθηκαν 480 κιλά ροδάκινα για να εξυπηρετήσει 56 οικογένειες, στον Δήμο Κισσάμου δόθηκαν 650 κιλά ροδάκινα για να εξυπηρετήσει 56 οικογένειες, στον Δήμο Πλατανιά δόθηκαν 230 κιλά ροδάκινα για να εξυπηρετήσει 24 οικογένειες, στον Σύλλογο Τριτέκνων Ν. Χανίων δόθηκαν 75 κιλά ροδάκινα για να εξυπηρετήσει 5 οικογένειες και στη Μητρόπολη Κισσάμου – Σελίνου δόθηκαν 55 κιλά ροδάκινα για να εξυπηρετήσει 4 οικογένειες.

Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ

Ο Δήμος Χανίων ανακοίνωσε σήμερα ότι θα προβεί στη διανομή ροδάκινων, προσφερόμενων από τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Δικαιούχοι είναι μόνο οι ωφελούμενοι του ΤΕΒΑ, όπως έχουν διαμορφωθεί σύμφωνα με την εφαρμογή του ΚΕΑ.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί από τον χώρο της αποθήκης του Δήμου, στη Ρεγγίνα, (Κύπρου 8), την Τετάρτη 28 Ιουνίου, από τις 10:00 έως τις 13:30, προσκομίζοντας τη νέα αίτηση ΤΕΒΑ – ΚΕΑ.

Κανένα σχόλιο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Επιστροφή στην κορυφή