Σκληρή απάντηση του δικηγόρου των αμαξάδων στον Μιχάλη Βλαχάκη

AMAXADES-AMAXES

Στην αντεπίθεση πέρασαν σήμερα οι αμαξάδες του παλιού λιμανιού των Χανίων, μετά τη χθεσινή ανακοίνωση – απάντηση του προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χανίων Μιχάλη Βλαχάκη.

Σε ανακοίνωσή του, ο πληρεξούσιος δικηγόρος των αμαξάδων, Γιάννης Ντερμανάκης επισημαίνει τα τα εξής:

«Μόνο θλίψη και απογοήτευση προκαλεί η προσβλητικού περιεχομένου ανακοίνωση του Προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χανίων.

Μία ανακοίνωση που περιέχει εκφράσεις υποτιμητικές, ακατανόητα και εμμονικά επιθετικές κυρίως δε μειωτικές κατά συμπολιτών του που εργάζονται σκληρά, υπό πολύ αντίξοες συχνά συνθήκες, για το μεροκάματο.

Φαίνεται όμως ότι ο κ. Βλαχάκης επιζητεί συνεχώς την ένταση κατά τρόπο ανούσιο, άστοχο και αναποτελεσματικό κατά πάντων.

Αν κρίνουμε δε και από προηγούμενες διαμάχες του με κατοίκους της πόλης, για τον κ. Βλαχάκη οι συμπολίτες του είναι προφανώς διαρκείς αντίπαλοι και όχι συνοδοιπόροι στην προσπάθεια για την εξεύρεση λύσεων για τα προβλήματα της πόλης.

Ως προς το επίμαχο ζήτημα της διέλευσης των αμαξών από τον Ενετικό Λιμένα Χανίων η απόφαση που έχει δημοσιευτεί στο «Διαύγεια» είναι σαφής, δεν επιδέχεται παρερμηνείας και αρκεί η ανάγνωση της παραγράφου 6 αυτής που διακρίνει το ωράριο διέλευσης και στάθμευσης κατά τρεις χρονικές περιόδους.

Α) Από Απρίλιο έως Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο 10.00 έως 21.00
Β) Από 10.00 έως 19.30 Σεπτέμβριο και Οκτώβριο
Γ) Και για τους υπολοιπους μηνες 10.00 εως 17.00.

Και αν δεν κάνουμε λάθος κ. Πρόεδρε σήμερα έχουμε 15 Ιουλίου!

Κε Βλαχάκη με την τακτική της εμμονικής επαναλαμβανόμενης σύγκρουσης με κατοίκους της πόλης και επαγγελματικές ομάδες τείνετε να καταγραφείτε ως παράδειγμα προς αποφυγή για τα δημοτικά πράγματα ακόμη και για ανθρώπους που κάποτε συμπορευτήκατε μαζί τους.

Πάψτε να προσβάλλετε κατά συνήθεια και με ανακοινώσεις που μοιάζουν κουραστική επανάληψη συμπολίτες σας (καταστηματάρχες, ποδηλάτρεις, κατοίκους Κουμ Καπί, κλπ.) και απλά εφαρμόστε άμεσα το γράμμα και την ουσία της ως άνω δημοσιευμένης απόφασης, άλλως η προσφυγή στη Δικαιοσύνη καθίσταται μονόδρομος.

Τέλος ως προς τις εκφράσεις που χρησιμοποιείτε στην ανακοίνωσή σας, παύουμε με την παρούσα τον δημόσιο διάλογο μαζί σας και σας παραδίδουμε στην κρίση και την αισθητική των Χανιωτών».

Διαβάστε ακόμη: Χανιά | Το εξώδικο των αμαξάδων, το… λάθος κόμμα και η απάντηση Βλαχάκη

Κανένα σχόλιο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Επιστροφή στην κορυφή