Στην πρόσληψη ειδικού συνεργάτη προχωρά ο Δήμαρχος Χανίων – Η προκήρυξη

bamboykas

Στην πρόσληψη ενός ειδικού συνεργάτη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου έως τη λήξη της τρέχουσας δημοτικής περιόδου, προχωρά ο δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας.

Ο ειδικός συνεργάτης θα απασχολείται ως σύμβουλος του Δημάρχου σε εξειδικευμένα επιστημονικά θέματα για τα πληροφοριακά συστήματα διοίκησης, τις βέλτιστες πρακτικές οργάνωσης και διοίκησης του Δήμου καθώς και διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, επιστημονικά πεδία απαραίτητα για την πραγμάτωση των σκοπών του Δήμου και τον εκσυγχρονισμό των Υπηρεσιών του, όπως επισημαίνεται στη σχετική προκήρυξη.

Οι αιτήσεις με τα παραπάνω επισυναπτόμενα δικαιολογητικά θα κατατίθενται από 20-07-2017 έως 24-07-2017, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στο Τμήμα Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (Γραφείο Προσωπικού, στη διεύθυνση Κριάρη 40, Μέγαρο Πάνθεον, Χανιά, 1ος όροφος, τηλ. επικοινωνίας: 28213 41670), είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της προαναφερόμενης Υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Χανίων, Κυδωνίας 29, Τ.Κ. 73135 – Χανιά, απευθύνοντάς τη στο Τμήμα Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Δείτε ΕΔΩ την ανακοίνωση – προκήρυξη

Κανένα σχόλιο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Επιστροφή στην κορυφή