Εγκαινιάστηκε το Δημοτικό Γήπεδο Καντάνου

GHPEDO-KANTANOY

Τα εγκαίνια του Δημοτικού Γηπέδου Καντάνου που θα καλύπτει αθλητικές ανάγκες της τοπικής κοινωνίας αλλά και της ευρύτερης περιοχής έγιναν από τον περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη, παρουσία του μητροπολίτη Κισσάμου και Σελίνου Αμφιλόχιου, του δημάρχου Καντάνου – Σελίνου Αντώνη Περράκη, του αντιπεριφερειάρχη Νίκου Καλογερή, του πρώην δημάρχου Καντάνου Κώστα Κονταδά, του περιφερειακού συμβούλου, προέδρου της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Τάσου Κουρουπάκη, του αντιπροέδρου της ΕΠΣ Χανίων Νίκου Παπαδάκη, του προέδρου της ποδοσφαιρικής ομάδας Υρτακίνα Γιάννη Κοντεκάκη, του προέδρου της ποδοσφαιρικής ομάδας Παλαιοχώρας Σήφη Δελάκη, άλλων εκπροσώπων της ΕΠΣ Χανίων και πλήθους κόσμου.

Τον αγιασμό τέλεσε ο κ. Αμφιλόχιος. Στους χαιρετισμούς τους, ο Μητροπολίτης Κισσάμου και Σελίνου, ο Δήμαρχος Καντάνου – Σελίνου, ο π. δήμαρχος Κώστας Κονταδάς και ο κ. Κοντεκάκης αναφέρθηκαν στη σημαντικότητα του νέου γηπέδου για την ανάπτυξη του αθλητισμού στην περιοχή.

Παράλληλα, ευχαρίστησαν τον Περιφερειάρχη για τη στήριξή του στην κατασκευή και ολοκλήρωση του έργου, το οποίο, σύμφωνα με τον Δήμαρχο, ολοκληρώθηκε με την τοποθέτηση φυσικού χλοοτάπητα, που πληροί όλες τις απαιτούμενες υποδομές (σύστημα άρδευσης, δεξαμενή τροφοδοσίας νερού, περίφραξη, πάγκους προπονητών) και διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου.

GHPEDO-KANTANOY4

Μάλιστα, ο Δήμαρχος στον χαιρετισμό του τόνισε ότι «το γήπεδο παραδίδεται στην τοπική κοινωνία, η οποία πρέπει να δείχνει ομοψυχία, να μην υπάρχει διαχωρισμός μεταξύ των ομάδων, ώστε να χαιρόμαστε όλοι το στολίδι αυτό του Δήμου μας» και έκλεισε την ομιλία του τονίζοντας πως οι προσπάθειες εκσυγχρονισμού και δημιουργίας νέων γηπέδων θα συνεχιστούν.

GHPEDO-KANTANOY3

Στο ίδιο πνεύμα μίλησε ο κ. Κονταδάς, ο οποίος ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για τη στήριξη.

Από την πλευρά του, ο κ. Αρναουτάκης ευχαρίστησε όλους για τη συνεργασία, αναφέρθηκε στη σημαντικότητα του γηπέδου για τους νέους και την τοπική κοινωνία, σημειώνοντας ότι θα καλύψει τις ανάγκες της ευρύτερης περιοχής. Επίσης ο Περιφερειάρχης ανακοίνωσε ότι η Περιφέρεια θα χρηματοδοτήσει την κατασκευή εξεδρών – κερκίδων καθώς υπάρχει ήδη ώριμη μελέτη από τον Δήμο.

GHPEDO-KANTANOY2

GHPEDO-KANTANOY5

Παρόντες ήταν, επίσης, οι αντιδήμαρχοι Μιχάλης Μπικάκης, Γιώργος Βακάκης, Στέλλα Αλφιέρη, Νίκος Φιωτοδημητράκης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σταύρος Αλυγιζάκης, η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αικατερίνη Καλαϊτζάκη – Περράκη, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Σελίνου Γιάννης Βαρδουλάκης και οι δημοτικοί σύμβουλοι, Πολύδωρος Μαρκουλάκης, Μαρκέλλα Περράκη, Σταματία Σταυρίδου και από την αντιπολίτευση οι Νίκος Δρακάκης και Γιάννης Φιωτάκης.

Στο πλαίσιο των εγκαινίων πραγματοποιήθηκε φιλικός αγώνας μεταξύ των παλαίμαχων και νέων της ομάδας της Υρτακίνας και ακολούθησε παραδοσιακό κέρασμα από τον Σύλλογο Γυναικών Καντάνου.

Κανένα σχόλιο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Επιστροφή στην κορυφή