Κρήτη | Σύσκεψη για την πρόοδο υλοποίησης του προγράμματος δακοκτονίας 

DAK

Το πρόγραμμα της δακοκτονίας στη Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου εξελίσσεται μέχρι τώρα ομαλά και σύντομα από το Ελεγκτικό Συνέδριο που λειτούργησε ταχύτητα εκδίδοντας τις εγκριτικές αποφάσεις για τα φάρμακα θα έχουμε και τις υπογεγραμμένες συμβάσεις, τόνισε σήμερα ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης σε σύσκεψη στην Περιφέρεια.

Στη σύσκεψη, με τη συμμετοχή του αντιπεριφερειάρχη Κρήτης, αρμόδιου για τον πρωτογενή τομέα Μανώλη Χνάρη, συμμετείχαν υπηρεσιακοί παράγοντες για την υλοποίηση – εξέλιξη του προγράμματος από την Περιφέρεια Κρήτης και τους Δήμους.

«Το πρόγραμμα της δακοκτονίας εξελίσσεται σχετικά ομαλά, ο καλός καιρός επίσης βοηθά σημαντικά, σε κάθε περίπτωση έχουμε εξασφαλίσει τα φάρμακα για τον δεύτερο ψεκασμό και αυτό είναι ένα καλό βήμα. Έχει ολοκληρωθεί η διαγνωστική διαδικασία και έχει εγκριθεί από το Ελεγκτικό Συνέδριο που λειτούργησε πραγματικά με μεγάλη ταχύτητα. Σήμερα στη σύσκεψη εξετάζουμε την εξέλιξη του προγράμματος όπως κάνουμε άλλωστε κάθε χρόνο. Κανένα τέτοιο πρόγραμμα δεν μπορεί επιτύχει αν δεν στηριχθεί από την Αυτοδιοίκηση, τον παραγωγό ευρύτερα την κοινωνία. Έκκληση μεγάλη για το πρόγραμμα δακοκτονίας πότε, πού ψεκάζουν είναι γνωστό, οι παραγωγοί, οι συνεταιρισμοί, οι Δήμοι, τα Τοπικά Συμβούλια μπορούν να είναι παρόντες και να παρακολουθούν τη σωστή υλοποίηση του» δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης ο κ. Κουκιαδάκης.

Από την πλευρά του ο κ. Χνάρης επεσήμανε ότι, το πρόγραμμα της δακοκτονίας μπορεί να επιτύχει σε όλη την Κρήτη μόνο με την παράλληλη συνεργασία Περιφέρειας, Δήμων, συνεταιρισμών και παραγωγών

Κανένα σχόλιο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Επιστροφή στην κορυφή