Δολιοφθορές σε αντλιοστάσιο του Πλατάνου – Μήνυση του Δήμου κατά παντός υπευθύνου

ARDEYSH

Ενώπιον μιας άκρως δυσάρεστης εικόνας βρέθηκε την Πέμπτη (10/8) το πρωί, συνεργείο του Δήμου Κισσάμου, καθώς, όπως διαπίστωσαν, άγνωστοι κατέστρεψαν (πιθανότατα εσκεμμένα) αντλιοστάσιο νερού στην Τοπική Κοινότητα Πλατάνου.

Αμέσως εκλήθη η Αστυνομία για να διερευνήσει την υπόθεση, ενώ εκ μέρους του Δήμου Κισσάμου έχουν ξεκινήσει ήδη οι νομικές διαδικασίες ώστε να αποδοθούν οι ευθύνες στους δράστες.

Ο δήμαρχος Κισσάμου Θοδωρήςς Σταθάκης τόνισε για το θέμα αυτό: «Οι δολιοφθορές στη δημοτική περιουσία δεν τιμούν κανένα και προφανώς δεν λύνουν κάποιο πρόβλημα, αντιθέτως το επιδεινώνουν. Ενημερώνουμε πάσα κατεύθυνση, ότι τέτοιου είδους ανεπαίσχυντες ενέργειες δεν πρόκειται να ανακόψουν την προσπάθεια του Δήμου μας, προς τη νομιμότητα. Συνεχίζουμε, αόκνως, την προσπάθειά μας για να υπάρξει ίση μεταχείριση, αλλά και δικαιοσύνη ανάμεσα στους δημότες της Κισσάμου».  

Στο ίδιο πλαίσιο και η δήλωση του αντιδημάρχου Κισσάμου, Αντώνη Παρτσαλάκη: «Προφανώς, οι δολιοφθορές στο αντλιοστάσιο της Τοπικής Κοινότητας Πλατάνου συνδέονται με τη νόμιμη ενέργειά μας, να εφαρμόσουμε τον κανονισμό λειτουργίας υδροάρδευσης. Το γεγονός αυτό δεν μας πτοεί, αντιθέτως μεγαλώνει τη διάθεσή μας για την τήρηση των νόμιμων».

Κανένα σχόλιο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Επιστροφή στην κορυφή