ΔΕΥΑΧ: Επιβεβλημένη η λειτουργία λιποσυλλέκτη στις επιχειρήσεις εστίασης

LIPOSYLLEKTHS

Με την κορύφωση της τουριστικής περιόδου, η ΔΕΥΑΧ υπενθυμίζει στους επιχειρηματίες εστίασης και τους ξενοδόχους, οι οποίοι στην επιχείρησή τους λειτουργούν εστιατόριο, ότι είναι επιτακτική η ανάγκη χρήσης και καλής λειτουργίας των λιποσυλλεκτών, οι οποίοι είναι τοποθετημένοι στις επιχειρήσεις τους.

«Η χρήση τους βοηθά στην καλή λειτουργία και την προστασία των δικτύων αποχέτευσης ακαθάρτων και αποφεύγονται αποφράξεις και δυσοσμίες που δημιουργούν προβλήματα πρωτίστως στην καλή λειτουργία των επιχειρήσεών τους», τονίζει η ΔΕΥΑΧ.

Και προσθέτει: «Σε περίπτωση που δεν έχουν τοποθετηθεί λιποσυλλέκτες, επισημαίνεται ότι από τις υγιειονομικές διατάξεις, τη νομοθεσία και τον κανονισμό λειτουργίας των δικτύων αποχέτευσης της ΔΕΥΑΧ, είναι επιβεβλημένη η τοποθέτηση και λειτουργία λιποσυλλέκτη στις επιχειρήσεις εστίασης».

Καταλήγοντας, η ΔΕΥΑΧ σημειώνει ότι «θα προχωρήσει σε ελέγχους και θα επιβάλλει τις προβλεπόμενες κυρώσεις, όπου δεν έχουν εγκατασταθεί και λειτουργούν λιποσυλλέκτες, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από τη νομοθεσία».

Κανένα σχόλιο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Επιστροφή στην κορυφή