Χανιά | Εκδήλωση για την αξιοποίηση των κτηρίων του Πολυτεχνείου

ROSA-NERA

Εκδήλωση με θέμα «Ο λόφος Καστελίου Χανίων: Δημόσια χρήση για εκπαιδευτικές/πολιτιστικές ανάγκες ή ξενοδοχοποίηση; Η σημαντικότατα των χώρων και η διατάραξη του ιστού της πόλης», διοργανώνει η Συνέλευση Υπεράσπισης Ελεύθερων Δημόσιων Χώρων και Μνημείων, την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017, στις 7.30 μ.μ., στο Μεγάλο Αρσενάλι (ΚΑΜ), στο ενετικό λιμάνι των Χανίων.

Ομιλητές θα είναι ο Μιχάλης Ανδριανάκης, επίτιμος διευθυντής της 28ης Εφορείας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού, ο Λευτέρης Βεργεράκης, πρόεδρος του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Ν. Χανίων και ο Φώτης Ποντικάκης, εκπαιδευτικός, εκπρόσωπος της Συνέλευσης Υπεράσπισης Ελεύθερων, Δημόσιων Χώρων και Μνημείων.

Θα ακολουθήσουν πεντάλεπτες τοποθετήσεις από φορείς που θα δηλώσουν συμμετοχή και πολίτες, έτσι ώστε να υπάρξει ένας ανοιχτός δημόσιος διάλογος για την Ιστορία και το μέλλον της Παλιάς Πόλης αλλά και να εξαχθούν χρήσιμα συμπεράσματα για την επόμενη ημέρα.

Η Συνέλευση Υπεράσπισης Ελεύθερων Δημόσιων Χώρων και Μνημείων, με ανακοίνωσή της, «σας καλεί να πάρετε μέρος στην εκδήλωση και να υποστηρίξετε την προσπάθεια αυτή».

Στοιχεία επικοινωνίας: [email protected]

syneleysi

Κανένα σχόλιο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Επιστροφή στην κορυφή